Inicio Actualidad Aquest cap de setmana sortim per Cornellà! Consulta l’oferta cultural al Què...

Aquest cap de setmana sortim per Cornellà! Consulta l’oferta cultural al Què Fer a Cornellà

Després del petit parentesi de les festes de Pasqua, aquest cap de setmana tenim una agenda carregada d’activitats culturals que no us heu de perdre. Comencem amb les activitats familiars i la celebració del Dia Mundial del Circ, dissabte 16 d ‘abril, amb una jornada participativa amb cercavila, tallers infantils i espectacles de circ amb l’actuació de Los Mutandine, a la plaça de Sant Ildefons, des de les 10 fins a les 14 hores.

Aquesta setmana han obert les seves portes dues exposicions a la ciutat, una Exposició sobre Miquel Martí i Pol, al Castell  i una altra al Museu Palau Mercader ‘Redescobrint Can Mercader’, un important espai natural i un punt de trobada cultural a Cornellà. A més, podeu aprofitar per visitar la planta noble del Palau i comprovar com era la vida d’una familia aristocràtica, els Comtes de Bell-lloc, als segles XIX i XX.

MAS:  Solidaritat i esport es reuneixen a la Cursa de Reis, aquest diumenge 7 de gener

I si voleu anar de concerts, L’Auditori de Cornellà us proposa “Perfecto desorden” (15/04/23) de la jove banda de L’Hospitalet de Llobregat de rock-pop amb referents com Extremoduro, Fito y Fitipaldis o Greenday. Un crit alegre i combatiu que s’uneix a una combinació instrumental de guitarra, baix, piano, bateria i saxo. 

La programació teatral del Cornellà Escènica ja està arribant a la seva recta final, però encara tenim un bon grapat d’espectacles de primer nivell: la cantautora mallorquina Maria Jaume (22/04/23), “Emergència” de la companyia amateur Triangle Teatre (16/04/23), el “Petit Taller de Cançons” i la companyia Fes-t’ho com Vulguis (22/04/23) i el concert de Sant Jordi a L’Auditori (22/04/23) dirigit per Salvador Brotons i interpretat per l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC).

MAS:  Les Festes de la Carxofa tornen als carrers del Prat aquest mes d’abril, per primera vegada després de la pandèmia

També, la Sala Padró (Orfeó Catalònia. C. Torras i Bages, 62) hi ha propostes interessants el dissabte 15: Llibre x Llibre, un intercanvi de llibres de segona mà i el Concert punk rock  amb ‘Venganza Bastarda i Kalaña’.I el diumenge 16, Liñán sol, el cantant de Satélites en una sessió vermut amb cançons nues (guitarra i veu), en què combina temes de “Cercanías”, el seu treball en solitari, amb temes de Satélites i algun dels seus grups favorits. O bé, l’obra de teatre “A mi no em diguis amor” en el marc de la 6a Roda de Teatre, de la companyia Tripijoc.

! La majoria d’activitats són gratuïtes, però d’altres cal comprar entrada, us recomanem anticipar-vos en la compra d’entrades i així us estalviareu uns diners!

MAS:  Descobreix tot el que pots fer aquest estiu amb el QUÈ FER A CORNELLÀ

  MÉS INFORMACIÓ AL WEB ‘QUÈ FER A CORNELLÀ’


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCómo prevenir la propagación de chinches y cucarachas en Barcelona: Guía práctica contra las plagas
Artículo siguienteAmb motiu de la inauguració de l’espai de memòria, es publica un vídeo que ret homenatge a les víctimes pratenques del feixisme
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí