Inicio Actualidad Stage de grups i formacions de L’Escola d’Arts en Viu

Stage de grups i formacions de L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

Diversos grups d’alumnes de música, dansa i teatre de L’Escola dediquen un cap de setmana d’assaigs intensius a Centelles

dimecres, 11 maig, 2022 – 10:00


El dissabte 7 i el diumenge 8 de maig un total de 70 alumnes de L’Escola d’Arts en Viu van desplaçar-se a una casa de colònies de Centelles per realitzar un stage artístic de preparació de les actuacions i els concerts que realitzaran a final de curs. Hi van participar alumnes infants des de 9 anys fins a adults, ja que L’Escola és un centre que atén totes les edats i que sovint crea espais intergeneracionals de pràctica i aprenentatge de les arts.

READ  El consell de la FP es reuneix per impulsar la Formació Professional al Prat


Per una banda van participar al stage un grup de Dansa infants, un grup de Teatre infants i un Combo d’infants que van estar preparant un espectacle interdisciplinar de creació pròpia que presentaran a la sala petita de L’Artesà. Per altra banda el grup de Teatre joves, dirigits per la professora Laura Tamayo, van estar preparant la seva proposta escènica que presentaran el dissabte 18 de juny. També va participar del stage l’ensemble de pianistes que estan preparant els seus concerts de final de curs, i per últim una nova formació instrumental que fins ara L’Escola no havia posat en marxa: l’Orquestra Simfònica.

READ  Disponible el material gràfic del 25N per a que la ciutadania pratenca pugui mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes


L’Orquestra Simfònica està formada per alumnes joves i adults tant d’instruments de corda com de vent. La plantilla d’aquesta orquestra disposa de violins, violes, violoncels, contrabaixos, flautes, clarinets, saxos, trompetes, trombons i percussió. Després de l’experiència d’aquest cap de setmana està previst que aquesta formació tingui continuïtat amb una proposta de curs intensiu d’estiu.


Contacte amb l’Escola d’Arts d’Errenteria


Coincidint amb el stage d’aquests grups, una petita representació de professorat de L’Escola d’Arts en Viu va viatjar a Errenteria per preparar, conjuntament amb el professorat de l’Herri Arte Eskola d’aquest municipi, un repertori de músiques d’arrel popular catalana i basca que s’interpretaran el mes de setembre en el marc del festival Atlantikaldia. Aquest és un festival de músiques tradicionals on l’escola d’Errenteria ha convidat al professorat de música tradicional de L’Escola del Prat a realitzar un concert amb alumnat i professorat del seu centre.

READ  Nova edició de la Fira de la Solidaritat i la Cooperació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl projecte “Els escacs com a eina educativa”, de l’Escola Jaume Balmes, rep la visita de la primera dama de Panamà
Artículo siguienteAquest cap de setmana, és el torn de la Festa del barri Riera
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí