Inicio Actualidad Activitats de cap de setmana per a tothom, t’ho expliquem al ‘Què...

Activitats de cap de setmana per a tothom, t’ho expliquem al ‘Què Fer a Cornellà’

Tenim un cap de setmana molt primaveral i amb un munt de propostes per gaudir del bon temps i de la cultura a la ciutat. El portal d’actualitat d’oci i cultura Què Fer a Cornellà s’actualitza cada setmana perquè n’estiguis informat de tot el que es fa a la teva ciutat. 

T’avancem alguns titulars de les activitats més destacades d’aquest cap de setmana:

El programa d’actes del 8M continua amb més propostes interessants. Aquest divendres, a les 17.30 h, al Centre Cívic Sant Ildefons, hi ha el concert coral “La ilusión”, organitzat per Cornellà per les Dones. El dissabte, a les 20 h, i el diumenge a les 18.30 h, al Patronat Cultural i Recreatiu, es representa “El mercader de Venècia” de William Shakespeare. Inscripcions: igualtat@aj-cornella.cat  o per telèfon: 93 474 28 41.  També, el diumenge 12, a les 10 h al parc de Can Mercader es celebra la Festa de la Igualtat amb tallers infantils, màgia, vermut solidari, jocs en família i molt més.

MAS:  Primers projectes acabats dels pressupostos participatius

El Museu de Matemàtiques de Catalunya celebra aquest diumenge 12 de març, el dia Pi que és el Dia Internacional de les Matemàtiques, amb una festa a l’aire lliure, al parc de Can Mercader. L’activitat està prevista que comenci cap a les 10 h i acabarà al voltant de les 14 h. Per assistir, es recomana fer una confirmació, a través de http://tiquets.mmaca.cat

Diumenge, l’Auditori Sant Ildefons presenta “Filar”, el primer dels espectacles inclosos en la programació del festival Dansa Metropolitana, que se celebra del 9 al 26 de març a 12 municipis de l’Àrea Metropolitana. Podeu consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat

 Més propostes cada setmana al ‘Què fer a Cornellà’

MAS:  Ajuts per l’adaptació funcional dels domicilis

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes noves biblioteques de Cornellà augmenten el nombre d’usuaris i de préstecs a la ciutat
Artículo siguienteNoves restriccions de l’ús de l’aigua a la ciutat davant la situació d’excepcionalitat per sequera
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí