Inicio Actualidad Nou cartell promocional de l’escola pública de Cornellà dissenyat per una alumna...

Nou cartell promocional de l’escola pública de Cornellà dissenyat per una alumna de l’IES Ma. Aurèlia Capmany

Durant les properes setmanes, els centres educatius de Cornellà duen a terme jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu per al curs 2023-2024.

Per tal de promocionar l’escola pública, cada any es demana la participació dels centres educatius de la ciutat per dissenyar el cartell “Vine a l’escola pública” que es podrà veure a tanques i urbans (elements publicitaris) dels carrers de la ciutat. Entre les propostes presentades enguany, un jurat format per diferents membres dels departaments municipals ha triat un cartell que ha realitzat Mireia Trullén, una alumna de 1r de Batxillerat Artístic de l’Institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà

MAS:  La qualitat de l'aigua de la platja es manté excel·lent

La informació sobre la preinscripció per al curs vinent als centres educatius, que s’obrirà entre el 6 i el 20 de març de 2023, es pot trobar a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

L’Ajuntament de Cornellà publica el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s’expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l’abast dels infants, joves i adults de Cornellà. 

 CONSULTA ELS HORARIS DE PORTES OBERTES DELS DIFERENTS CENTRES EDUCATIUS


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament amplia l’horari del Servei d’Informació i Atenció a Dones i també per a persones LGBTIQ+
Artículo siguienteEls pressupostos 2023 consoliden el reforç en seguretat i convivència a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí