Inicio Actualidad Any nou i propòsits saludables amb ‘Vine a fer esport salut’

Any nou i propòsits saludables amb ‘Vine a fer esport salut’

Comencem un nou any i us volem ajudar a complir els vostres propòsits de vida sana i saludable, amb el programa “Vine a fer Esport Salut” que torna amb més propostes dinamitzades i gratuïtes als parcs i places de la ciutat.

L’oferta contempla unes deu activitats setmanals i plans específics per al primer trimestre del 2023. Es tracta d’un conjunt d’activitats dirigides per personal expert que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i que ofereix diferents modalitats en funció de les condicions físiques dels participants. Per exemple: Ànim10 (treball cardiovascular i condicionament físic general), Passos a Mils (rutes guiades per diferents barris de la ciutat), la Masterclass saludable a Can Mercader els dissabtes al matí, i l‘Entrenament Corresolid@ris dirigit a runners de qualsevol nivell. Amb caràcter mensual, hi ha altres activitats com un Entrenament Corresolid@ris especial a l’Estadi Pilar Pons.

MAS:  S'obren les preinscripcions als centres educatius per al curs 2023-24

Més de 120 activitats esportives gratuïtes als parcs i places de Cornellà per practicar a qualsevol edat, recordeu que és aconsellable fer una  hora d’activitat física al dia.

Inscripcions a https://esportsalutcornella.cat

DESCARREGA’T EL PROGRAMA


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl mes de desembre en xifres destacades, a Cornellà en Titulars
Artículo siguienteCol·labora amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí