Inicio Actualidad Carrers i espais culturals s’omplen de rialles a Cornellà

Carrers i espais culturals s’omplen de rialles a Cornellà

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà va arrencar amb èxit el passat diumenge i va reunir moltes persones, grans i petits, amb ganes de riure i passar-s’ho bé als carrers de la ciutat. Des d’avui i fins diumenge l’activitat es multiplica i hi haurà espectacles als carrers, mercats, places, sales de la ciutat i a la gran carpa de circ de la plaça de Catalunya. 

La carpa de Plaça Catalunya torna ser una de les grans protagonistes en la 19a edició del Festival, enguany se celebraran 4 gales del festival, els dies 19, 20, 21 i 22 d’octubre. 
La primera gala, el dimecres 19 d’octubre a les 19 h, serà una Gala Solidària en col·laboració amb Pallapupas, una associació que treballa per donar-li lloc al riure i l’humor durant el procés de la malaltia per transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida. A la Gala Inaugural del dijous 20 d’octubre tindrà lloc el lliurament dels tres Nassos d’Or que s’atorgaran aquest any. El primer a la companyia Los Excéntricos, un trio de pallassos de llarga trajectòria que no va poder rebre el seu guardó en l’edició cancel·lada de 2020. I, els dos Nassos d’Or 2022 en homenatge als germans Carles i Lluís Raluy. Les gales estaran presentades per La Churry, portaran la música de Pa de Quilo i comptaran amb els espectacles de Barbara ProbstAimé MoralesHilary Chaplain i Lotta & Stina.

READ  L’horari d’ús dels patis oberts canvia durant el mes de juliol

NAS D’OR 2020 I 2022
         

ELS ESPECTACLES ALAIRE! 
El festival omplirà els carrers de la ciutat d’humor i riures gràcies a propostes com la Cercavila Clownic!, que la tarda del divendres 21 d’octubre donarà el tret de sortida a un cap de setmana ple d’espectacles arreu de la ciutat amb la participació d’Always Drinking Marching Band, de la Cia La Tal i La Bagnoire Roulante, dels pallassos d’Asaco Producciones i les pallases de Las Emperdonadas.
Els pallassos i pallasses també arribaran als mercats de Cornellà el matí del divendres 21 d’octubre. El Mercat de Sant Ildefons serà ocupat de nou per la Cia. Las Emperdonadas i l’Always Drinking Marching Band, mentre que el Mercat Marsans gaudirà de la Cia. Obra Vista i Mimo Chispa.
A més, durant tota la setmana ens toparem amb activitats i espectacles a l’aire lliure per diferents zones de la ciutat. 
*Recordem que per primer cop el Festival oferirà espectacles amb àudiodescripció, La Orquesta de malabares de la Cia Pistacatro i Baobab de La Pera Llimonera, a més de l’entrega dels Nassos d’Or traduïda al llenguatge de signes. 

DES-PISTATS! 
Els espectacles Des-pistats! són aquells que se celebraran a les sales, teatres i auditoris de Cornellà de Llobregat. En aquesta edició, per primer cop s’integren totes les sales del municipi a la programació amb la incorporació de la Sala Padró, fent així que el FIPC s’estengui encara més per tota la ciutat i els seus barris.

READ  Les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat comencen a caminar

ESPAI CASTELLERS – ALPUNT! 
Una de les novetats d’aquesta edició serà el punt de trobada situat al local dels castellers de Cornellà, que es convertirà en un espai per a professionals obert al públic on poder compartir experiències entre artistes, tècnics, organització i públic.

Podeu consultar tota la programació al web del festival 
Seguiu el FIP a les xarxes socials i etiqueta’ns!
 Facebook del Festival Internacional de Pallassos
 Twitter del Festival Internacional de Pallassos
instagram.jpg @fipallassoscornella


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat” es prorroga fins el 3 de desembre
Artículo siguienteLa Guàrdia Urbana de Cornellà imposa més de 1.300 sancions a patinets
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí