Inicio Actualidad S’inicia el nou curs a L’Escola d’Arts en Viu del Prat

S’inicia el nou curs a L’Escola d’Arts en Viu del Prat

Esteu aquí

L’Escola ofereix formació i pràctica artística en música, dansa i teatre amb una aposta interdisciplinar

dilluns, 12 setembre, 2022 – 12:15


 


L’Escola d’Arts en Viu engega el curs 2022-2023 amb 962 alumnes inscrits als programes formatius que inclouen la dansa, el teatre i la música amb una mirada interdisciplinar, programes que atenen a totes les edats, amb caràcter inclusiu, i que donen resposta a tots els nivells des de la iniciació fins a la preparació per a les proves d’accés als estudis superiors. En les pròximes setmanes L’Escola iniciarà també les classes de tots els projectes d’IntersECCions que duu a terme, un total de 12 projectes a escoles i instituts del Prat, i en els quals hi participaran uns 1500 alumnes.

READ  Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades


Aquest curs L’Escola manté tots els projectes, formacions i ofertes del curs anterior amb algunes petites novetats com són l’obertura d’un nou grup de Teatre infants, o l’increment dels grups de Dansa Avançat. L’Escola desenvolupa la seva activitat en diferents seus: la seu principal és l’edifici de Torre Balcells, i les altres seus són La CapsaL’Artesà, les escoles Jacint Verdaguer, Sant Jaume, Tarradellas i Pepa Colomer, i el Centre Cívic Palmira Domènech. Les classes de Música en Família canvien de seu i passen de fer-se a l’Escola Bressol Cabusset a l’Escola Bressol La Granota per primera vegada. A més L’Escola col·labora activament en el projecte d’Orquestra de Barri del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i també realitza classes de Musicoteràpia a la Residència Tamariu.

READ  Tret de sortida a les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones


L’Escola té un plantejament pedagògic artístic de caràcter interdisciplinar, és per això que hi ha molts espais formatius que barregen elements de la música, la dansa i el teatre, des dels programes de Sensibilització artística fins a totes les assignatures de Confluències. En aquest sentit, hi ha 3 espais de confluència que utilitzen la creació com a metodologia d’aprenentatge, són els espais d’Artefactes Escènics,  Pràctiques de creació i Experimentació amb l’art en col·laboració amb el Teatre L’Artesà. En el cas d’Artefactes l’alumnat començarà el curs treballant amb l’artista Sònia Gómez, mentre que l’alumnat de Pràctiques treballarà amb el col·lectiu Big Bouncers.


Les persones que desitgin informació sobre les places que encara queden vacants per a aquest curs poden dirigir-se a l’edifici de Torre Balcells de 16 a 21 h de dilluns a divendres o escriure a l’email lescoladartsenviu@elprat.cat. També es pot consultar tota la informació de L’Escola, inclosa la informació sobre el sistema de tarifació social que s’aplica a la web www.elprat.cat/lescoladartsenviu

READ  Noves píndoles digitals al Cèntric


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorObres a l’inici de la Rambla Anselm Clavé per fer-ne un espai renaturalitzat
Artículo siguienteAquesta Festa Major els concerts i actuacions més joves estaran a la Zona Jove Estació
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí