Inicio Actualidad L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites en àrees no covid

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites en àrees no covid

Esteu aquí

Els pacients no ingressats per covid podran rebre visites d’un acompanyant entre les 13 h i les 18 h, recomanant-se que sigui la mateixa persona la que accedeixi sempre

divendres, 1 octubre, 2021 – 09:00


La millora de la situació epidemiològica les darreres setmanes i el percentatge de població amb la pauta de vacunació completa han permès augmentar, a partir d’avui divendres 1 d’octubre, la franja horària perquè els pacients de l’Hospital de Bellvitge puguin rebre la visita d’un acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització, Unitats de Crítics i Semicrítics a les àrees no covid, així com també a l’Àrea Ambulatòria (Consultes Externes, Gabinets…).


D’aquesta forma, l’horari de visites s’amplia tres hores i queda establert de 13 h a 18 h cada dia, de dilluns a diumenge. Per tal de garantir les mesures de protecció davant la covid, és recomanable que sigui el mateix acompanyant cada dia.

MAS:  Més verda, humana i segura, així és Cornellà de Llobregat


Excepcions


A l’àrea covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m o els menors d’edat.


Recordem que el de Bellvitge és l’hospital de referència per a la població del Prat.

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà en Titulars, un resum de l’actualitat del mes de setembre
Artículo siguienteL’escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant la Festa Major
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí