Inicio Actualidad Nova cita del cicle Reflexions de ciutat que aprofundeix sobre l’urbanisme i...

Nova cita del cicle Reflexions de ciutat que aprofundeix sobre l’urbanisme i la tecnologia

Dijous 19 de maig el cicle “Reflexions de ciutat” que organitza l’Ajuntament de Cornellà dedicarà sessió a l’urbanisme i la tecnologia, i la seva vinculació amb el futur de les ciutats, aproximant aquesta reflexió al cas de Cornellà. Serà a l’Auditori de Sant Ildefons, a partir de les 19.00 hores.

La ponent és Maria Rubert de Ventós, catedràtica d’Urbanisme i docent de l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona. És professora convidada a nombroses institucions universitàries de tot el món, com la New York University (NYU), la Pontificia Universitat Católica de Xile i la Bolivariana de Medellín, a Winterthur, Kassel, Ferrara, Palerm, Venècia, París-La Villete, Ecole d’Architeture de Versailles o París-Belleville. L’any 2004 va obtenir el Premi Nacional d’Urbanisme 2004 i l’any 2011 es va convertir a la primera dona catedràtica d’Urbanisme a Espanya.

READ  Truites i més truites per celebrar Dijous Gras, el primer dia del Carnaval del Prat

El títol de la ponència és “Tecnologia i urbanisme: la ciutat de futur“. Serà introduïda per Ricard Casademont, gerent de Planificació i Gestió Urbanística de l’Ajuntament de Cornellà.

Cicle ‘Reflexions de ciutat’

L’objectiu d’aquest cicle és crear un espai de debat sobre política, societat, temes d’actualitat o emergència climàtica amb la participació d’experts. Totes aquestes xerrades són gratuïtes i es portaran a terme en diferents espais de Cornellà. Per a assistir a qualsevol d’elles, és necessària inscripció prèvia que heu de fer enviant un correu a l’adreça asueco@aj-cornella.cat.

 · Descarregar el programa complet


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDissabte 14 de maig, Dia del Comerç Just
Artículo siguienteS’obre el termini de preinscripcions per al curs 2022-2023 de l’Escola Municipal de Música
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí