Inicio Actualidad L’alcalde del Prat destaca l’augment històric de la contractació indefinida a la...

L’alcalde del Prat destaca l’augment històric de la contractació indefinida a la ciutat al Fòrum Empresarial del Baix Llobregat

Esteu aquí

Mijoler ha destacat que el Prat va tancar el passat mes de març amb un important increment de la contractació indefinida, arran de la recent reforma laboral. El passat mes de març, es va registrar el major percentatge de contractes d’aquest tipus (27,7%) dels darrers 25 anys a la ciutat.

dijous, 5 maig, 2022 – 12:00


L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, ha participat aquest dimecres 4 de maig, al Desdejuni amb empresaris i directius del territori organitzat pel Fòrum Empresarial del Llobregat. Mijoler ha destacat l’important increment de la contractació indefinida: el passat mes de març, es va registrar el major percentatge de contractes d’aquest tipus (27,7%) dels darrers 25 anys.

READ  Personal de Rubricatus i la Damm planten 100 arbres a l’entorn del riu


El nombre de persones a l’atur al Prat s’ha reduït d’un 26,4% entre març de 2021 i el mateix mes d’enguany. La contractació indefinida també s’ha incrementat de forma significativa, arran de la recent reforma laboral. El passat mes de març, es van signar 2.767 contractes, dels quals 766 (un 27,7%) van ser indefinits. Aquest és el major percentatge de contractació indefinida des de 1998, l’any en què es van començar a registrar les dades al respecte al Prat.


El març d’enguany,  gairebé 3 de cada 10 contractes signats ha estat indefinits, un 60% més que el febrer de 2022 i un 46,7% més que el març del 2021. En el que portem d’any, s’han signat al Prat 9.255 contractes laborals i gairebé dos de cada deu són indefinits, un 56,3% més que el 2021.

READ  Consulta en la web municipal on votar el 28 de maig


Tot i això, al Prat, segueixen a l’atur 3.230 persones, per a la qual cosa l’alcalde ha remarcat la necessitat de seguir treballant per generar llocs de treball de qualitat. Aquesta situació afecta sobretot dones majors de 55 anys i persones que porten que porten més de dos anys sense feina.


L’acte del desdejuni ha tingut lloc aquest dimecres a l’Hotel Porta Fira Santos de L’Hospitalet de Llobregat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Servei de Bon veïnatge i Convivència es presenta en el marc del curs d’acollida per a persones immigrades
Artículo siguienteEl Prat, reconegut entre els tres millors ajuntaments de Catalunya en transformació digital i govern obert
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí