Inicio Actualidad Gimnàstica emocional, curs de l’Aula de Salut

Gimnàstica emocional, curs de l’Aula de Salut

Esteu aquí

Al maig, proposta oberta a tota la població, en conjunt amb el Centre de Promoció Social Francesc Palau

dilluns, 2 maig, 2022 – 11:15


Aquest maig, es farà el curs de Gimnàstica Emocional amb Liliana Navarrete Fa, educadora emocional. Constarà de tres sessions presencials al CPS Francesc Palau(*), els dies 16, 23 i 30 de maig, de 10 a 11.30 h.  La proposta és gratuïta i es fa en conjunt amb aquesta entitat; en la línia d’eixamplar les col·laboracions de l’Aula de Salut amb  col·lectius i associacions diverses.


Les inscripcions es poden fer presencials al propi Centre (c. Cadaqués, núm. 2-16, 2a planta) o per telèfon al 93 379 36 31.

READ  Nova edició de “Sin Valentín”


(*) És necessari assistir els tres dies, el curs es farà al c. Cadaqués, núm. 2-16, 2a planta.


Què és la gimnàstica emocional?


La gimnàstica emocional és un tipus d’entrenament en competències emocionals (consciència, regulació i autonomia emocionals, competències socioemocionals i habilitats per a la vida i el benestar) on es poden treballar temes relacionats amb el creixement personal des d’una metodologia basada en la participació activa i amb recursos com el joc, la música, el teatre, la reflexió i el debat, el riure, la meditació, l’atenció plena…


La frase “val més prevenir que curar” resum el concepte de gimnàstica emocional, ja que l’entrenament ens desperta la consciència emocional i ens dona eines de regulació, fent que augmenti progressivament l’autoestima i la sensació de benestar i felicitat. 

READ  'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero


Aula de Salut


L’Aula de Salut és un projecte dels Serveis Municipals de Salut i Consum que vertebra, cohesiona i fa visible l’acció comunitària de formació al Prat en benestar emocional, hàbits saludables (alimentació, nutrició i cuina), sexualitat i afectivitat, cura del cos, primers auxilis, conductes addictives i tinència responsable d’animals. Més informació a l’espai web


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÈxit de participació a les primeres Festes de la Carxofa que han recuperat les activitats a l’aire lliure
Artículo siguienteCornellà llança els primers Premis Metropolitans a les Millors Iniciatives Empresarials en tecnologia i innovació
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí