Inicio Actualidad Torna el cicle Primavera de Llibres i Lletres

Torna el cicle Primavera de Llibres i Lletres

Esteu aquí

Durant els mesos d’abril i maig s’ofereixen diferents propostes pensades per fomentar el plaer de la lectura

dilluns, 21 març, 2022 – 18:00


Un any més, amb l’arribada de la primavera desembarca en el Cèntric Espai Cultural i la Biblioteca Antonio Martín el cicle Primavera de Llibres i Lletres. Durant els mesos d’abril i maig s’ofereix un ampli ventall de propostes literàries adreçades a diferents públics i pensades per fomentar el gust per la lectura.


Com és habitual, la creació local és un dels principals eixos del cicle. En aquesta línia, diferents autors locals presentaran les seves novetats editorials, com és el cas del llibre Els Camps del Prat. De la plana de Vic al pla de Llobregat, de Joan Camps, o els contes infantils Y fueron felices,  de Rush Smith, i Sofía y la palabra salvaje, de Purificación Hernández.

MAS:  Els instituts d’FP de la ciutat ofereixen formació de les famílies professionals on caldran més treballadors qualificats des d’ara fins al 2030


Altres figures destacades de les lletres que passaran pel Cèntric aquests mesos seran els escriptors Toni Hill i Xesús Fraga, els quals, en el marc del cicle Diàlegs que acull aquests mesos el centre, dialogaran respectivament amb Rosa Ribas al voltant del fet d’escriure des de la perifèria.


La Primavera de Llibres i Lletres s’estén també a d’altres propostes habituals de la programació del Cèntric, que adopten aquests mesos un especial vincle amb la lectura i l’escriptura. És el cas de les píndoles digitals, que comptaran amb la booktuber Mixa per descobrir les possibilitats que ofereix l’entorn digital en l’àmbit de l’escriptura. També en sintonia, el cicle Viu l’òpera! acollirà a l’abril la projecció de l’òpera Otello, basada en l’obra homònima de Shakespeare.

MAS:  La Policia local del Prat denuncia els autors d’un vídeo viral que mostra com cometen diverses infraccions greus com la de conducció temerària


Posarà el punt i final a l’edició del Primavera de Llibres i Lletres d’enguany l’espectacle poètico musical Te quiero, Benedetti (La patria y el exilio), amb l’actor Alberto Sant Juan i el guitarrista i compositor Fernando Egozcue.


Trobareu aquestes i tota la resta de propostes del cicle a elprat.cat/primaverallibresilletres


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl parc del Riu i el parc Nou reben una molt bona qualificació de la ciutadania
Artículo siguienteEl Prat commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans amb diverses accions
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí