Inicio Actualidad Èxit de participació a l’espigolada popular

Èxit de participació a l’espigolada popular

Esteu aquí

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres activitats organitzades en el marc de la campanya d’alimentació sostenible que ha posat en marxa l’Ajuntament.

divendres, 22 octubre, 2021 – 12:30


La primera espigolada popular de l’any, promoguda per l’Ajuntament, ha estat un èxit. I és que un total de 18 persones s’han animat a donar una segona oportunitat a fruites i verdures que no són atractives per a les botigues però que sí conserven les seves propietats i essència. Es van recuperar més de mil quilos de poma i, una part d’aquestes, es van donar al nou projecte de La Botiga.

READ  Oberta la convocatòria dels Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo


Aquesta activitat forma part del cicle de l’Alimentació Sostenible i es preveuen més espigolades durant els propers mesos. Tot el que es recuperi anirà destinat a entitats socials i sense ànim de lucre.  Poden visitar la pàgina web elprat.cat/alimentaciosostenible, on es pot consultar la resta d’agenda així com els consells bàsics per adoptar hàbits més saludables i sostenibles a l’hora de menjar.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorSala d’actes plena per escoltar la xerrada “El Feixisme: una experiència històrica”, a càrrec del doctor en història Ferran Gallego
Artículo siguienteEl Consell de Dones perfila la campanya del proper 25N
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí