Inicio Actualidad L’Auditori de Cornellà acull l’acte dels II Premis a la Innovació Empresarial...

L’Auditori de Cornellà acull l’acte dels II Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana

El 29 de març es coneixerà els tres projectes guanyadors dels 18.000€ distribuïts a la millor iniciativa liderada per Dones, a la millor en Comerç i Turisme i a l’escollida en Indústria 4.0

L’Auditori de Cornellà acollirà el proper dimecres, 29 de març a les 12.30h l’acte de lliurament dels II Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Empreses Procornellà, i per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’objectiu de reconèixer les empreses més innovadores en l’entorn metropolità creades entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2022.

La periodista Lourdes Lancho, subdirectora del programa ‘A vivir que son dos días’ de Cadena Ser, serà l’encarregada de presentar l’acte que comptarà amb la presència de representants de l’AMB, de l’Ajuntament de Cornellà i també de la resta d’ens col·laboradors: Telefónica, Pimec, Aeball i Innobaix. En total, 174 empreses es van inscriure inicialment a la convocatòria de les quals, 90 són les que complien els requisits legals i tècnics de les bases. Després dels diferents processos d’avaluació, les 9 amb millor puntuació s’han convertit en finalistes.

Més informació a la web:

PROCORNELLA


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova edició del Concurs de Fotografia de Medi Ambient per mostrar la integració de la natura a la ciutat
Artículo siguienteL’AMBici comença la seva expansió i activa la primera ‘estació-pont’ amb Barcelona
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí