Inicio Actualidad L’estand municipal de la Fira Avícola mostrarà els reptes de futur de...

L’estand municipal de la Fira Avícola mostrarà els reptes de futur de la ciutat

Esteu aquí

Sota el lema “El meu lloc al món, el nostre lloc al futur”

Maqueta de la futura residència i centre de dia de gent gran.

dimecres, 30 novembre, 2022 – 10:30


La residència per a gent gran, la comunitat ciutadana d’energia, bicis i cotxes elèctrics compartits, pacificacions de carrers, promocions de lloguer assequible: aquests són alguns dels nous serveis i projectes que s’han posat o es posaran en marxa properament a la ciutat, i dels quals coneixerem detalls a l’estant municipal de la Fira, on hi trobarem l’exposició “El meu lloc al món, el nostre lloc al futur”. Acompanyant l’exposició, s’ha habilitat també un espai web on es pot trobar més informació sobre els projectes.

MAS:  Les noves biblioteques de Cornellà augmenten el nombre d’usuaris i de préstecs a la ciutat


Tal com es proposa en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023, el Prat afronta amb diferents projectes i serveis els reptes que presenta el segle XXI en matèria social, econòmica, ambiental, educativa, digital, habitacional, urbanística…, tot mantenint un model de ciutat inclusiva i sostenible.


Amb aquests projectes, des del Prat es vol contribuir a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) proposats i impulsats per les Nacions Unides.


Maquetes i plànols

Les persones que visitin l’estand municipal rebran informació sobre aquests nous projectes i serveis que prepara l’Ajuntament, que hi seran explicats amb diferents formats, com per exemple maquetes i plànols. També podran ampliar la informació al mostrador i en un programa de xerrades que es faran a la sala polivalent:

MAS:  Les piscines descobertes del PELL i del Complex de Can Mercader obren dilluns 19 de juny


Xerrades previstes

DISSABTE

– 11 h: La gent gran al Prat del futur

– 12.30 h: Habitar dignament al Prat del futur

– 19 h: La comunitat energètica de la ciutat

DIUMENGE

– 12 h: Moure’ns de forma sostenible al Prat del futur


Un calendari de regal

La visita a l’estand municipal tindrà premi, ja que s’hi repartiran gratuïtament els calendaris del Prat de l’any 2023, així com adhesius del pollastre potablava. tenint un model de ciutat inclusiva i sostenible.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorArriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat
Artículo siguienteEl Prat, tercer municipi català amb una millor inversió social segons un informe de gerents de serveis socials de l’Estat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí