Inicio Actualidad Marcela Romero, una jove de Cornellà entre els premiats a l’Innobus 2022

Marcela Romero, una jove de Cornellà entre els premiats a l’Innobus 2022

Els projectes Pack&Move i Parc Kinetical s’han endut el premi Innobus 2022, en què han participat 10 equips formats per joves amb estudis universitaris de diferents disciplines. Les propostes presentades responien a 4 reptes d’empreses i institucions del territori: Aigües de Barcelona, l’Hospital de Bellvitge, Fundesplai i Premium PSU. Els dos projectes guanyadors plantegen solucions diferents a l’hora d’obtenir fonts d’energia verda digitalitzades.

Parc Kinetical és el projecte presentat per Isabel Salaet, de l’Hospitalet i graduada en enginyeria de disseny industrial i Marcela Romero, de Cornellà i graduada en turisme, que proposa l’aprofitament de l’energia que generen les criatures als parcs infantils. En concret, han pensat que podria ser viable instal·lar bateries als gronxadors per generar electricitat i carregar bicicletes elèctriques o telèfons mòbils. Romero va destacar durant l’entrega del guardó que “no sabíem molt bé com podríem dissenyar la idea i fer-la atractiva. El repte ens va motivar i ens va fer sortir de la nostra zona de confort, pensar més enllà del que estem acostumades.” Totes dues coincideixen en que l’experiència ha estat molt enriquidora i no dubtaran de recomanar-la a altres joves.

Innobus és un programa desenvolupat per Innobaix, l’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat i L’Hospitalet, que pretén apropar joves emprenedors a l’ecosistema empresarial de l’àrea metropolitana a través de reptes reals
d’empreses. L’objectiu és ajudar a joves post universitaris en el llançament de projectes innovadors i facilitar que les empreses coneguin el talent jove del territori per captar noves idees i persones.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorReinici del Servei Pam a Pam de neteja intensiva a Cornellà
Artículo siguienteNova edició del Festival de Música de Prop a Cornellà
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí