Inicio Actualidad Continua la gresca pel divendres de Festa Major!

Continua la gresca pel divendres de Festa Major!

Esteu aquí

Pratenques i pratencs surten al carrer amb el paraigua a la mà per gaudir d’aquest segon dia de festa.

Imatge del concert de Los Diablos

divendres, 23 setembre, 2022 – 23:45


El divendres de Festa Major ha començat amb molta diversió i mai millor dit, perquè l’Escola Jaume Balmes ha celebrat el tradicional Festival de la Diversió dedicat als més petits amb jocs i activitats diferents: rocodrom, inflables, pintacares


El pati de L’Artesà s’ha omplert de màgia amb la proposta Yldor Llach L’Y: Ànsia per volar, un espectacle carregat de poesia visual, inspirat en el mestre Joan Brossa i en Duchamp que ens ha explicat una història màgica d’un personatge fantàstic a sobre d’una bicicleta. 


Al migdia l’art ha viatjat fins al Centre D’art Torre Muntadas per inaugurar l’Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat que arriba enguany fins a la seva 46a edició. Escultura, pintura, objectes d’artesania… Obres personals i d’estils ben diferents amb un tret comú, el gaudi de l’art.


A la tarda els núvols al cel feien pensar en el pitjor, però el circ ha ocupat la pl. de la Constitució de la mà de la Cia. Circ Los amb Kamusay. Les primeres gotes queien i els concerts de ChivoChivato al parc Fondo d’en Peixo i Los Diablos a la pl. de Louis Braille s’han començat una mica més tard, però finalment, el públic ha pogut gaudir. La mítica banda dels anys 60 ha interpretat èxits coneguts per tots els assistents, cantant i ballant inclús amb els paraigües a la mà i rient amb Un rayo de sol. El guitarrista pratenc ChivoChivato també ha fet seu l’escenari amb un espectacle en format elèctric i acústic on el públic ha passat per moments tant plens de ritme, com delicats.


La pluja s’ha fet protagonista i ha afectat dues propostes: el correfoc juvenil no s’han pogut celebrar per seguretat amb la pirotècnia utilitzada, i les havaneres de l’AVV de la Barceloneta als jardins de món Racó. La ballada de la colla Picacrestes i la cercavila pels carrers del nucli antic tampoc s’han pogut celebrar, tot i que els músics de les diferents colles han interpretat algunes cançons a la pl. de la Vila.


El concert de Rosa López CEM Julio Méndez també ha començat amb retard. Però un cop Rosa ha pujat a l’escenari, ha connectat amb el públic i ha convertit la seva actuació en una festa, fent repàs dels seus darrers temes i dels èxits més coneguts. I la technorumba del grup Habla de Mí en Presente també ha fet esperar al públic. Els sis músics


La pluja ha donat treva i la Zona Jove Estació ha començat a omplir-se de ritme, públic i ganes de passar-ho bé. Seran Suu, Dj Trapella, La Fúmiga i Dj Surda els encarregats de fer ballar als més joves en la segona nit de la #fmelprat.


Seguim amb la Festa Major!

 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí