Inicio Actualidad Un any més, torna a la seva cita, el Prat Nocturn

Un any més, torna a la seva cita, el Prat Nocturn

dilluns, 5 setembre, 2022 – 13:15


Aquesta activitat, prèvia a la Festa Major, torna als carrers del Prat en el seu format habitual d’itinerari.


Dies: dilluns 19, dimarts 20 i dimecres 21 


Sessions:


Cada dia a les 20:00 h i a les 21:30 h. i el dimecres 21 a més a més a les 19:00 h.


 


Com sempre, les històries del Prat Nocturn són noves i diferents cada any, amb itineraris adaptats a aquestes històries. Alguns dels personatges que ens acompanyen són vells coneguts, com la noia del pou, imprescindible cada any.


Enguany, l’itinerari s’inicia a la plaça de la Vila i recorrerà alguns espais emblemàtics fins arribar al final, en el Fondo d’en Peixo.


El Prat nocturn és una producció de l’Arxiu municipal i la teatralització de les diferents escenes és a càrrec del Teatre Kaddish.


 


Places limitades i cal inscripció prèvia. 


L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada, només en línia, a partir del dimecres 14 de setembre a les 10 h a través d’aquest enllaç o, directament, a través de la plataforma elprat.Koobin.cat.  Les entrades es poden portar descarregades al mòbil o portar impreses. La reserva d’entrades està limitada a quatre per persona.


Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric  934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat  i us deixem aquest enllaç on està tot detallat https://www.elprat.cat/sites/default/files/reserva_dentrades.pdf


 En cas que no pugueu assistir a la sessió per a la que teniu entrades, us demanem que contacteu al correu o telèfon citat a dalt per tal d’anul·lar la reserva i alliberar l’entrada per a altres persones. 


 


Recomanacions


L’activitat no és aconsellable a menors de 12 anys i a persones amb dificultat de mobilitat. Demanem que estigueu 20 minuts abans de l’acte i que s’atenguin les instruccions del personal.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí