Inicio Actualidad Un any més, torna a la seva cita, el Prat Nocturn

Un any més, torna a la seva cita, el Prat Nocturn

dilluns, 5 setembre, 2022 – 13:15


Aquesta activitat, prèvia a la Festa Major, torna als carrers del Prat en el seu format habitual d’itinerari.


Dies: dilluns 19, dimarts 20 i dimecres 21 


Sessions:


Cada dia a les 20:00 h i a les 21:30 h. i el dimecres 21 a més a més a les 19:00 h.


 


Com sempre, les històries del Prat Nocturn són noves i diferents cada any, amb itineraris adaptats a aquestes històries. Alguns dels personatges que ens acompanyen són vells coneguts, com la noia del pou, imprescindible cada any.


Enguany, l’itinerari s’inicia a la plaça de la Vila i recorrerà alguns espais emblemàtics fins arribar al final, en el Fondo d’en Peixo.

MAS:  Disponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de cooperació de les entitats i la comunitat educativa


El Prat nocturn és una producció de l’Arxiu municipal i la teatralització de les diferents escenes és a càrrec del Teatre Kaddish.


 


Places limitades i cal inscripció prèvia. 


L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada, només en línia, a partir del dimecres 14 de setembre a les 10 h a través d’aquest enllaç o, directament, a través de la plataforma elprat.Koobin.cat.  Les entrades es poden portar descarregades al mòbil o portar impreses. La reserva d’entrades està limitada a quatre per persona.


Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric  934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat  i us deixem aquest enllaç on està tot detallat https://www.elprat.cat/sites/default/files/reserva_dentrades.pdf

MAS:  La gespa de la plaça de Catalunya estarà tancada temporalment


 En cas que no pugueu assistir a la sessió per a la que teniu entrades, us demanem que contacteu al correu o telèfon citat a dalt per tal d’anul·lar la reserva i alliberar l’entrada per a altres persones. 


 


Recomanacions


L’activitat no és aconsellable a menors de 12 anys i a persones amb dificultat de mobilitat. Demanem que estigueu 20 minuts abans de l’acte i que s’atenguin les instruccions del personal.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorOberta la convocatòria per als nous Plans d’Ocupació
Artículo siguienteL’artista pratenca “Tinta Fina”, finalista dels premis Junceda d’il·lustració, per la imatge gràfica de la darrera Fira Avícola
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí