Inicio Actualidad Disponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de...

Disponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de cooperació de les entitats i la comunitat educativa

dijous, 18 novembre, 2021 – 14:30


Ahir es va emetre a El Prat Radio, el segon capítol de “Girem el Món”. Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de cooperació duen a terme una acció formativa a l’alumnat de la ciutat per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.


L’objectiu és que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i les situacions que es donen al món i tinguin una mirada crítica.


A més, també es tracta d’una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes en el futur.


Inicialment, hi participaran al voltant de 23 alumnes de tres centres escolars: l’Escola Ntra. Sra. del Mar, Mare de Déu del Carme i Institut Baldiri Guilera. Tot i això, les places es poden ampliar en el futur.


A la pàgina web del projecte podreu escoltar els programes de ràdio emesos fins el dia d’avui. Al programa d’ahir van participar el consultor de cooperació, Miquel Carrillo i les entitats Yamuna, El Prat amb El Sàhara i el Comitè de Solidaritat amb Amèrica Central. Durant el programa es va parlar de cooperació, música, recomanacions de llibres i pel·lícules.

Artículo anteriorEl Prat i el seu barri de Sant Cosme diuen prou a les violències masclistes amb una nova edició del “Clic per les dones”
Artículo siguienteEs dóna inici el projecte de Servei Comunitari al Prat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.