Inicio Actualidad Tractament fitosanitari pel control del pugó

Tractament fitosanitari pel control del pugó

Esteu aquí

Demà a la nit es realitzarà un nou tractament als arbres de la ciutat, concretament als pollancres, xicrandes, catalpes, cercis, pomeres, baladres i xiprers.

dijous, 2 juny, 2022 – 12:30


El divendres 3 de juny, en jornada nocturna de 22 a 6 h, es durà a terme un tractament fitosanitari pel control de pugó, la psil·la i l’assecada dels xiprers a diversos espais del municipi. Les espècies d’arbres a tractar són les següents: pollancres, xicrandes, catalpes, cercis, pomeres, baladres i xiprers.


L’actuació tindrà lloc a la plaça d’Espanya, l’avinguda del Canal, la carretera de la Platja, Fondo d’En Peixo, la plaça de Catalunya, Jardins d’Àngel Guimerà, la plaça de Sant Jordi, l’avinguda Doctor Gallart i Monés i els Jardins de Joan Salvat Papasseit. Els productes que s’utilitzaran són: el fungicida ALIETTE WG (materia activa: Fosetil_AL 80%)  insecticida DECIS PROTECH (materia activa: Deltametrin 1,5%).


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTarda d’activitats esportives per a joves a la plaça d’Europa
Artículo siguienteMor Salvador Montell i Puigarnau, destacat promotor de la cultura popular catalana a la nostra ciutat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí