Inicio Actualidad El Centre de Formació d’Adults Terra Baixa del Prat amplia la seva...

El Centre de Formació d’Adults Terra Baixa del Prat amplia la seva oferta formativa

Esteu aquí

El CFA Terra Baixa inicia formacions per assolir les competències digitals del certificat ACTIC de la Generalitat. També ofereix cursos d’idiomes, per obtenir el títol d’educació secundària i per preparar les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior i a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

dilluns, 2 maig, 2022 – 14:45


 


El Centre de Formació d’Adults (CFA) Terra Baixa del Prat amplia enguany la seva oferta de cursos. Enguany, completa la seva oferta formativa amb els cursos corresponents amb els tres nivells de competències digitals (COMPETIC), equivalents als certificats ACTIC (Certificat de competències de la informació i la comunicació emès per la Generalitat de Catalunya).


Actualment, l’escola ofereix la formació dels nivells 1 i 2 i,  per al curs vinent, s’oferirà el nivell 3. Cal destacar que a través del mateix curs s’obté l’acreditació. L’Ajuntament ha acordat amb el CFA Terra Baixa la possibilitat de programar un grup específic de COMPETIC nivell 2 (equivalent a ACTIC mitjà) especialment adreçat als/les treballadors/res municipals. Serà presencial i es farà dos cops per setmana en horari de tardes. 


L’escola de formació CFA Terra Baixa és un centre públic de formació permanent per a persones adultes que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. El CFA Terra Baixa participa de manera molt activa i compromesa en xarxes de treball de la ciutat. És una escola oberta i integradora, generadora de noves oportunitats per a la població adulta de la ciutat.


La seva oferta formativa, que enguany s’amplia amb els cursos l’ACTIC, també consta de cursos de les temàtiques següents.


 


LLENGÜES ESTRANGERES


Anglès (Nivells A1, A2.1 i A2.2). Accés directe al 3r de l’Escola Oficial d’Idiomes.


Francès (Nivells A1, A2.1 i A2.2). Accés directe al 3r de l’Escola Oficial d’Idiomes.


 


ENSENYAMENTS INICIALS i FORMACIÓ BÀSICA:


Català (nivells 1, 2 i 3)


Castellà (nivells 1, 2 i 3)


Formació instrumental (nivells 1,2 i 3)


Graduat en Educació Secundària – GES (nivells 1 i 2)


 


PREPARACIÓ PER A LES PROVES D’ACCÉS:


A cicles formatius de grau mitjà


A cicles formatius de grau superior


A la universitat per a majors de 25 i 45 anys


 


Preinscripció i matrícula del 21 al 29 de juny


Per poder accedir cal fer la preinscripció del 21 al 29 de juny concertant cita prèvia amb el centre. Caldrà aportar fotocòpia de DNI o NIE, fotocòpia targeta sanitària i dues fotos (en el cas de curs de GES també fotocòpia de l’expedient acadèmic). Posteriorment, i en cas de confirmar plaça, cal  matricular-se del 2 al 9 de setembre.


 


Portes obertes l’1 de juny


Per a les persones que desitgin conèixer el centre, es farà una jornada de portes obertes l’1 de juny a les 18 h. Cal fer la inscripció a través del següent link.


 


Més informació: https://agora.xtec.cat/cfaterrabaixa


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí