Inicio Actualidad Tractament fitosanitari a diferents punts del municipi

Tractament fitosanitari a diferents punts del municipi

Esteu aquí

Aquesta nit, entre les 22 h i les 6 h, es realitzaran tractaments per controlar diversos insectes que perjudiquen els arbres de la ciutat, concretament els olms i els xiprers.

dijous, 28 abril, 2022 – 12:00


Els oms i xiprers rebran tractaments fitosanitaris durant aquesta nit com a mesura urgent de prevenció per a la possible expansió d’insectes que els afecten especialment. En el cas de l’om, s’atacarà l’escarabat anomenat galeruca, i en el cas dels xiprers, les accions estan dirigides d’altres insectes perillosos per aquesta espècie. 


Els productes que s’utilitzaran són: en el cas dels oms, l’insecticida DECIS PROTECH (amb matèria activa: Deltametrin 1,5%), en el cas dels xiprers, el fungicida ALIETTE WG (matèria activa: Fosetil_AL 80%) i l’adob BROTAVERD (matèria activa: Cu 1,8% + Mn0.8% + Zn 0,5%)

MAS:  La ciutadania pratenca participa activament del projecte Comunitats Amables


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Institut Miquel Martí i Pol s’enfronta a 24 reptes empresarials a la jornada 24h d’Innovació Barcelona
Artículo siguienteL’alcalde del Prat demana al conseller Cambray que s’estudiï fer un nou institut de FP al Prat especialitzat en cicles de transició energètica
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí