Inicio Actualidad Tractament fitosanitari a diferents punts del municipi

Tractament fitosanitari a diferents punts del municipi

Esteu aquí

Aquesta nit, entre les 22 h i les 6 h, es realitzaran tractaments per controlar diversos insectes que perjudiquen els arbres de la ciutat, concretament els olms i els xiprers.

dijous, 28 abril, 2022 – 12:00


Els oms i xiprers rebran tractaments fitosanitaris durant aquesta nit com a mesura urgent de prevenció per a la possible expansió d’insectes que els afecten especialment. En el cas de l’om, s’atacarà l’escarabat anomenat galeruca, i en el cas dels xiprers, les accions estan dirigides d’altres insectes perillosos per aquesta espècie. 


Els productes que s’utilitzaran són: en el cas dels oms, l’insecticida DECIS PROTECH (amb matèria activa: Deltametrin 1,5%), en el cas dels xiprers, el fungicida ALIETTE WG (matèria activa: Fosetil_AL 80%) i l’adob BROTAVERD (matèria activa: Cu 1,8% + Mn0.8% + Zn 0,5%)


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí