Inicio Actualidad En marxa les Jornades Tècniques d’FP

En marxa les Jornades Tècniques d’FP

dimecres, 16 març, 2022 – 13:30


Els instituts d’FP del Prat, l’Institut Illa dels Banyols i l’Institut Les Salines celebren des de dilluns fins aquest divendres les seves Jornades Tècniques.


L’objectiu general de les jornades és millorar i enfortir la connexió entre la formació i el mercat laboral, punt que és de gran importància per a la millora de la formació de l’alumnat i l’actualització de les metodologies i tècniques del professorat.


Així, s’organitzen ponències de la ma d’empreses i experts de tots els sectors professionals representats als instituts. També destaquen les trobades amb exalumnes, les sessions per fomentar l’emprenedoria i la inserció laboral i les visites especialitzades a empreses.

MAS:  Ens deixa el director Ventura Pons


Les sessions es duen a terme en un escenari molt diferent a l’aula o taller tradicional de tal manera que es poden adquirir, de forma molt motivadora, els coneixements pràctics relacionats amb l’especialitat formativa de l’alumnat. En l’actual edició, els dos instituts ofereixen un programa de 123 activitats que ajuden a completar i a enriquir el currículum de l’alumnat.


Els programes els trobareu a les web dels instituts.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà reforça els dispositius de protecció de la seguretat ciutadana
Artículo siguienteFesta de la Salut i de l’Activitat Física
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí