Inicio Actualidad La Festa del Voluntariat serà al mes de maig

La Festa del Voluntariat serà al mes de maig

divendres, 11 març, 2022 – 13:45


La setmana passada va tenir lloc a les Cases d’en Puig, la primera reunió de la Taula de Voluntariat d’enguany. L’objectiu de la trobada va ser començar a treballar en una nova edició de la Festa del Voluntariat.


La Festa del Voluntariat és un acte que se celebra des de l’any 2015 i que pretén reconèixer la tasca i dedicació de les persones voluntàries de la nostra ciutat.


De manera conjunta i participada, les persones assistents van reflexionar i acordar quina hauria de ser la data més adient per realitzar de la Festa del voluntariat, i les activitats o accions que s’hi duran a terme.

MAS:  Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis AFFAC


En aquesta primera trobada, van ser moltes les aportacions que es van fer per part de les entitats convocades i departaments implicats. A més també va haver temps de compartir diverses experiències, que van ajudar a establir les principals línies d’actuació per començar a planificar la Festa del voluntariat d’aquest 2022.




Finalment, es va acordar que la Festa del Voluntariat d’aquest any 2022 es farà el mes de maig. La data exacta i les activitats que s’hi faran es coneixeran properament, després de les pròximes reunions de la Taula de Voluntariat.


Podeu consultar tots els projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat al següent enllaç. Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

MAS:  Fixades les dates de les jornades de portes obertes a les escoles i instituts

- Te recomendamos -
Artículo anteriorCom podem ajudar a Ucraïna des del Prat?
Artículo siguienteL’Hospital Universitari de Bellvitge, de referència al Prat, amplia l’horari de visites en àrees no covid
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí