Inicio Actualidad El Carnaval ha arribat de nou a Sant Cosme!

El Carnaval ha arribat de nou a Sant Cosme!

Esteu aquí

El passat Divendres 25 de Febrer el carrer Riu Llobregat, ubicat al barri de Sant Cosme es va omplir de música, colors i disfresses! Prop de 600 persones van participar de la rua de Carnaval de Sant Cosme

dilluns, 28 febrer, 2022 – 12:30


La comunitat educativa, entitats i serveis del barri van sortir al carrer sota el lema “El Prat, el nostre patrimoni” i vam gaudir d’un matí ple de disfresses que s’identifiquen amb la nostra ciutat, inclusiva i per a tothom.


Malgrat les circumstàncies actuals, greument afectades per la crisi derivada dels efectes de la covid19, s’ha volgut celebrar aquest esdeveniment, especialment per l’impacte i la influència comunitària que té aquesta rua i el vincle que genera i ajuda a mantenir entre les escoles del barri i la pròpia comunitat. Tot i així, es va decidir fer alguns canvis en el format i el desenvolupament de la mateixa; reduint el tram de la rua, prescindint de les carrosses i sonoritzant de forma estàtica el tram del recorregut acordat.

MAS:  Cornellà reivindica el 8 de març amb actes presencials


El Pla Estratègic de Sant Cosme 2020-2030 contempla com a àmbit d’actuació  el benestar social, la equitat i la cohesió, i es marca, entre altres, l’objectiu de garantir l’accés a la participació i pràctiques a la vida cultural, potenciant l’expressió de la creativitat.


Realitzar aquesta rua comunitària ha permès la participació de diferents grups del barri, com ara les Dones Sàvies o Romí Sastipen, també entitats com Fundesplai i serveis com ara l’SPAI i la participació de gran part de la comunitat educativa del barri; Institut Escola, Escola Jaume Balmes i Llar d’Infants Dumbo.


Agraïm la presencia de les persones participants i de tota la ciutadania que amb la seva presència continua donant vida al Carnaval a Sant Cosme!

MAS:  CALENDARIO LABORAL | Estos serán todos los días festivos y puentes de Lleida en 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl festival Dansa Metropolitana torna al Prat
Artículo siguienteCornellà se suma a la condemna sobre l’atac de Rússia a Ucraïna
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí