Inicio Actualidad Les formacions de l’Aula de Ciutadania segueixen en marxa

Les formacions de l’Aula de Ciutadania segueixen en marxa

Esteu aquí

La temàtica de les activitats girarà entorn al voluntariat, la sensibilització LGTBI, l’empoderament de les dones i la diversitat funcional

dijous, 17 febrer, 2022 – 11:45


L’Aula de Ciutadania és l’espai de formació que s’organitza des de l’Àrea d’Acció Social i Comunitària a través de cursos, tallers, conferències i xerrades. La seva edició d’hivern 2022 segueix en marxa i encara queden formacions a les que podeu participar.


Voluntariat


A principis de març, el voluntariat serà un dels temes importants de l’Aula de Ciutadania. Serà el dia 3 quan comenci el “Curs d’Iniciació al Voluntariat”, una oportunitat única per iniciar-se de la millor manera possible en l’aventura que suposa realitzar un voluntariat.


La segona formació està dirigida principalment a les entitats que volen iniciar una acció de voluntariat. Amb l’acció formativa del “Pla de Voluntariat”, les entitats obtindran més eines i recursos per endinsar-se i crear un projecte de voluntariat.


Dones


Amb la formació “Autoconeixement, funcionament de la ment i eines per millorar la vida”, Carmen Boo donarà directrius per empoderar a les persones assistents mitjançant el coneixement de les pròpies emocions.


Sensibilització  LGTBI


En la formació “Diversitats sexuals, afectives i de gènere” es pretén generar un espai segur, de no judici on poder abordar i visibilitzar les diversitats afectives, sexuals i de gènere; les diferents preferències, orientacions, pràctiques, expressions de gènere i identitats des d’una perspectiva de drets i feminista.


Diversitat funcional


L’última formació de l’Aula de Ciutadania estarà dirigida a les persones amb diversitat funcional. A la formació “Biblioteca humana”, les persones assistents podran conèixer de primera mà les vivències d’una persona amb diversitat funcional.


Seran elles mateixes les que explicaran la seva experiència vital per tal de que les persones assistents coneguin les dificultats que pot arribar aquest col·lectiu en el seu dia a dia.


Inscripcions


Us podeu inscriure a través del següent enllaç; presencialment a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura 4) o a través del telèfon 93 379 00 50 ext. 5600


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí