Inicio Actualidad L’Escola organitza una Conflujam de música i dansa

L’Escola organitza una Conflujam de música i dansa

Esteu aquí

Un espai d’improvisació interdisciplinar pensat per a la formació de l’alumnat de l’Escola d’Arts en Viu

dilluns, 14 febrer, 2022 – 11:30


El passat divendres 11 de febrer L’Escola d’Arts en Viu va organitzar a la Sala Petita de L’Artesà una Conflujam en la qual van participar alumnes dels programes per a joves del centre. En concret hi van participar alumnes dels programes Bàsic joves música, Bàsic joves dansa, Avançat música i  Avançat dansa. Entre els alumnes de música hi havia instrumentistes de flauta, clarinet, saxo, baix elèctric, piano, violí, violoncel i percussió, i entre els alumnes de dansa hi havia alumnes de dansa joves 1 i 2, i també de dansa avançat. En total hi van participar una trentena de joves, la majoria d’entre 12 i 18 anys aproximadament, però també hi havia algunes alumnes de dansa de 9 i 10 anys.

MAS:  Inserta Empleo i l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat signen un acord per promoure l'ocupació de les persones amb discapacitat


La Conflujam està pensada com un espai en el qual els alumnes poden treballar la improvisació conjunta de diferents disciplines, en aquest cas va ser una combinació de música i dansa. Es treballa a partir d’unes directrius estilístiques molt àmplies, que permeten explorar amb el so i el moviment i que facililten que tothom pugui participar-hi i aportar-hi des de la seva vivència. La improvisació artística en aquest context grupal obliga als participants a estar atents al que està fent l’altre, a crear des del contrast o la complementarietat,  a saber reproduir ambients i textures, i sobretot a buscar una expressió lliure i immediata. L’espai de la Conflujam és també un moment de gaudi, de passar-ho bé amb els companys, com es va demostrar en la sessió de divendres passat.

MAS:  Ajuts per l’adaptació funcional dels domicilis


Aquesta és només la segona vegada que L’Escola organitza una activitat així, però està previst fer-ho amb més assiduïtat ara que les restriccions covid per barrejar grups d’alumnes s’estan alleugerint.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Oficina Jove ofereix assessorament gratuït sobre temes d’interès per als joves
Artículo siguienteNous horaris i condicions a l’Hospital de Bellvitge
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí