Inicio Actualidad L’Escola organitza una Conflujam de música i dansa

L’Escola organitza una Conflujam de música i dansa

Esteu aquí

Un espai d’improvisació interdisciplinar pensat per a la formació de l’alumnat de l’Escola d’Arts en Viu

dilluns, 14 febrer, 2022 – 11:30


El passat divendres 11 de febrer L’Escola d’Arts en Viu va organitzar a la Sala Petita de L’Artesà una Conflujam en la qual van participar alumnes dels programes per a joves del centre. En concret hi van participar alumnes dels programes Bàsic joves música, Bàsic joves dansa, Avançat música i  Avançat dansa. Entre els alumnes de música hi havia instrumentistes de flauta, clarinet, saxo, baix elèctric, piano, violí, violoncel i percussió, i entre els alumnes de dansa hi havia alumnes de dansa joves 1 i 2, i també de dansa avançat. En total hi van participar una trentena de joves, la majoria d’entre 12 i 18 anys aproximadament, però també hi havia algunes alumnes de dansa de 9 i 10 anys.


La Conflujam està pensada com un espai en el qual els alumnes poden treballar la improvisació conjunta de diferents disciplines, en aquest cas va ser una combinació de música i dansa. Es treballa a partir d’unes directrius estilístiques molt àmplies, que permeten explorar amb el so i el moviment i que facililten que tothom pugui participar-hi i aportar-hi des de la seva vivència. La improvisació artística en aquest context grupal obliga als participants a estar atents al que està fent l’altre, a crear des del contrast o la complementarietat,  a saber reproduir ambients i textures, i sobretot a buscar una expressió lliure i immediata. L’espai de la Conflujam és també un moment de gaudi, de passar-ho bé amb els companys, com es va demostrar en la sessió de divendres passat.


Aquesta és només la segona vegada que L’Escola organitza una activitat així, però està previst fer-ho amb més assiduïtat ara que les restriccions covid per barrejar grups d’alumnes s’estan alleugerint.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí