Inicio Actualidad S’obren les inscripcions del concurs ‘La Veu de Cornellà’

S’obren les inscripcions del concurs ‘La Veu de Cornellà’

L’Ajuntament de Cornellà convoca la segona edició del concurs vocal per a solistes amateurs “La Veu de Cornellà”. Tal com va passar durant la primera edició, el certamen constarà de diverses fases presencials i eliminatòries fins a arribar a la final, que tindrà lloc el dia 15 de maig, a L’Auditori de Cornellà. La primera fase del concurs són les inscripcions, que romandran obertes des de l’1 de febrer fins a l’11 de març.

 

Bases del concurs La Veu de Cornellà (edició 2022)

Vull inscriure-m’hi!

Facebook de La Veu de Cornellà

 

Suport als artistes locals

La Veu de Cornellà és un concurs vocal adreçat a solistes no professionals, organitzat per l’Ajuntament de Cornellà amb l’objectiu de donar suport i visibilitat als cantants de la ciutat que hi vulguin participar, tot fomentant el seu desenvolupament musical, artístic, escènic i personal. No hi ha cap límit d’edat dins les dues categories de concursants (joves i adults), i es pot participar amb qualsevol estil i tessitura vocal. Només cal ser resident a Cornellà.

La primera edició va tenir lloc durant l’any 2019 i un dels guanyadors -en categoria joves- va ser Levi Díaz, que l’any passat també va resultar guanyador del concurs televisiu La Voz Kids i ha representat Espanya al darrer festival Eurovisión Junior 2021.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí