Inicio Actualidad A partir d’aquest dissabte tornen a obrir les Aules d’Estudi municipals

A partir d’aquest dissabte tornen a obrir les Aules d’Estudi municipals

Citilab

Si heu de combinar els àpats de Nadal amb els apunts perquè teniu exàmens en començar l’any, facilitats per connectar-vos a Internet o treballar amb més concentració, a diferents barris de la ciutat disposeu d’un espai adequat per a fer-ho, perquè des del dissabte 4 de desembre i fins al 13 de febrer de 2022 són obertes les Aules d’Estudi Municipals, un projecte de suport als estudiants que funciona a la ciutat des de l’any 2000.

Les aules d’estudi tornen als seus espais habituals: el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, la biblioteca Marta Mata i la biblioteca Sant Ildefons. L’horari es manté respecte dels darrers períodes d’obertura, quan, per causa de la pandèmia, ha calgut reformular el servei: dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. Ara bé, s’ha eliminat la limitació d’aforament i es podrà accedir sense cita prèvia a qualsevol dels tres espais que ofereixen el servei.

Recordeu que, a més d’aquestes aules que obren especialment durant els períodes d’exàmens, podreu continuar fent ús de l’aula del Citilab, que obre cada dia les 24 hores. En aquest cas, cal cita prèvia per accedir a la sala de 8.00 a 24.00 hores i l’accés és lliure per a tots aquells que disposin de carnet de Citilàber des de la mitjanit i fins a les 8.00 h de l’endemà.

Més informació:

@cornellajove  |  @JovesCornella  |   669989501  |   cornellajove@aj-cornella.cat

Nota sobre els dies festius:

  • Les aules del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, biblioteca Marta Mata i biblioteca Sant Ildefons romandran tancades els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener.
  • L’aula del Citilab és oberta els diumenges, però no els dies festius: per tant, romandrà tancada els dies 6, 8, 25, 26 de desembre, i 1 i 6 de gener. Més informació.

- Te recomendamos -
Artículo anteriorPrimer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei
Artículo siguienteL’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí