Inicio Actualidad 2 grups bombolla escolars confinats al Prat

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

Esteu aquí

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

dimarts, 23 novembre, 2021 – 12:00


A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid, sobre els casos covid-19 als centres educatius de Catalunya, la situació a 20 de novembre  a la nostra ciutat és la següent: cap centre tancat i 2 grups  bombolla confinats.


El centre que està afectat és l’escola Mare de Déu del Carme.


La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes.


Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius, i  s’han pres les mesures previstes


Podeu consultar la informació dels casos positius de COVID  acumulats i els que vagin sorgint de cada centre, a través de la pàgina web  de la Generalitat de Catalunya https://educacio.gencat.cat/ca/actualitat/escolasegura/tracacovid/dades-covid19-centres/#/


 que  s’actualitzarà a mesura que hi hagi la confirmació dels casos per part del Servei d’Epidemiologia.


 


Dades extres des del traçacovid  informe a data 20/11/2021.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí