Inicio Actualidad Cursos d’informàtica i ús de les noves tecnologies a la biblioteca de...

Cursos d’informàtica i ús de les noves tecnologies a la biblioteca de Sant Ildefons

Durant els mesos de novembre i desembre la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ofereix diversos cursos sobre informàtica i ús de noves tecnologies adreçats a totes aquelles persones que vulguin familiaritzar-se amb aquestes noves eines. Es podran seguir tallers d’iniciació a internet, de gestió d’arxius, de textos,  d’instagram, twitter, telèfons mòbils, gestió de textos, entre d’altres. Podeu consultar tots els cursos i horaris a la web de les biblioteques:

https://biblioteques.cornella.cat/tallers-d-informatica-i-tic/

Els tallers s’adrecen a aquelles persones que volen guanyar autonomia amb els ordinadors, per poder fer gestions i cerques per Internet, millorar les seves capacitats en la recerca de feina i fer un bon ús de les possibilitats dels telèfons intel·ligents i de les xarxes socials. L’únic requisit és tenir el carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques. Totes les sessions són presencials i es duran a terme a l’Espai Multimèdia de la Biblioteca Sant Ildefons.

Per participar-hi, cal inscriure’s a través del formulari en línia que trobareu associat a cada curs o bé podeu contactar amb la Biblioteca Sant Ildefons. S’ha de fer una sol·licitud per a cadascun dels cursos que siguin del vostre interès. La formació corre a càrrec de Mithra, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció de l’ús social de les  noves tecnologies, avalada per més de vint anys d’experiència.

 


INICIACIÓ A INTERNET I ORDINADOR (4 sessions de 2 hores)
DIES: Dimarts 2, 9, 16 i 23 de novembre
HORARI: 10.00 h a 12.00 h
Aprèn a reconèixer els components del maquinari i els programes més utilitzats. Es farà una descripció dels principals elements dels sistemes operatius, ús de finestres i programari bàsic, així com explicacions sobre navegació i recerca per Internet.

Inscripcions

 

GESTIÓ D’ARXIUS (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dimecres 3 de novembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a utilitzar carpetes, arxius i altres eines. Treball amb fitxers digitals per conèixer què són, com identificar-los, quin és el seu pes, com organitzar-los i de quins suports d’emmagatzematge disposem.

Inscripcions

 

TEXTOS AMB ORDINADOR (2 sessions de 3 hores)
DIES: Dilluns 8 i dimecres 10 de novembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a utilitzar els processadors de textos de forma bàsica. Utilitza els formats de text, paràgraf i imatges per a millorar les teves presentacions.

Inscripcions

 

SMARTPHONE PER A GENT GRAN (4 sessions de 3 hores)
DIES: Dilluns 15, dimecres 17, dilluns 22 i dimecres 24 de novembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Coneix les possibilitats i avantatges de tenir un telèfon mòbil intel·ligent. Aprèn els tipus d’aplicacions que existeixen i com gestionar-les. Utilitza les aplicacions de missatgeria com “WhatsApp” i de correu electrònic.

Inscripcions

 

ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA (2 sessions de 3 hores)
DIES: Dilluns 29 de novembre i dimecres 1 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a fer tràmits amb les administracions: demanar cita prèvia al SEPE, inscripció com a demandant d’ocupació al SOC o sol·licitar informes a la Seguretat Social.

Inscripcions

 

CERCA DE FEINA A INTERNET (3 sessions de 2 hores)
DIES: Dimarts 30 de novembre, dimarts 14 i 21 de desembre
HORARI: 10.00 h a 12.00 h
Recursos online per la recerca de feina. Aprèn a crear un perfil professional en les principals webs de cerca d’ocupació.

Inscripcions

 

“LA MEVA SALUT” AMB SMARTPHONE (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dilluns 13 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a utilitzar l’aplicació de “La Meva Salut” amb el teu mòbil. Dóna’t d’alta i gestiona el teu espai de salut. Podràs obtenir informació de la teva medicació i sobre la teva història clínica.

Inscripcions

 

TWITTER (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dimecres 15 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Coneixerem aquesta xarxa social que ens serveix per a informar-nos sobre notícies d’actualitat i els temes del nostre interès. També podràs participar i fer pública la teva opinió.

Inscripcions

 

INSTAGRAM (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dilluns 20 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Instagram és la xarxa social que basa la seva comunicació en la fotografia. Permet compartir les teves creacions i veure les dels altres. També és una manera d’estar en contacte amb els teus amics i familiars, conèixer gent nova o seguir la informació que publiquen alguns medis de comunicació, entitats, personatges públics i altres usuaris.

Inscripcions- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí