Inicio Actualidad Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Esteu aquí

El nou format fa créixer l’afluència de públic notablement

dijous, 23 setembre, 2021 – 15:15


Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi.


Enguany la Trobada ha arribat a la seva 18a edició, fet que la consolida com un tradicional espai de compartició i visibilització de sabers col·lectius, així com de formació i relació intergeneracional, a la ciutat.


La Trobada ha estrenat en aquest 2021 un nou format que ha fet possible que més de 100 dones hagin pogut participar-hi. En comptes de realitzar-se en una sola jornada amb una activitat principal, aquesta edició ha comptat amb un total de 6 activitats repartides al llarg d’una setmana.


 


Activitats


El cicle es va iniciar amb la xerrada “El repartiment del treball domèstic i familiar durant el confinament”, a càrrec de la sociòloga Cristina Sánchez, que va posar de manifest com la pandèmia ha agreujat la desigualtat en la repartició del treball a les llars en detriment de les dones.


La Trobada va continuar amb el taller “Autoestima i neurociència” amb la terapeuta Carmen Boo, que va generar un espai de creixement personal i íntim, molt ben valorat per les participants. El proper 18 de novembre hi haurà un segon taller dins de l’Aula Ciutadania i les inscripcions s’obriran des del dimarts 28 de setembre.


Després, es va dur a terme l’activitat de “Mujeres Maravillas” amb Vane Maravillas i Vanesa Vigil, on es van compartir dinàmiques, lectures i reflexions al voltant de tot allò que s’imposa socialment a les dones al voltant de la bellesa i els mandats de gènere.


També es va realitzar la presentació de “Terra de Canvi” i “In Sactus”. El primer va ser un espai per compartir sabers sobre plantes, salut i benestar, dinamitzat per l’artista Margherita Isola. El segon va un espai de reflexió, conduït per Susana Vílchez, al voltant de les violències que pateixen les dones i quines d’aquestes perduren en el temps


Per últim es va dur a terme “Respira”. Una activitat emmarcada dins de l’Aula de Salut a càrrec de la psicòloga Núria Casanovas, que va oferir recursos i eines concretes per dur a terme una bona respiració, per aprendre com connectar amb el cos i millorar algunes situacions del nostre dia a dia.


Per més informació sobre el projectes del Programa de Feminisme i LGTBI podeu visitar el següent enllaç o enviar un correu a dones@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí