Noves propostes del programa jove Nits Insòmnia

En marxa la 17a edició de les Nits Insòmnia, el projecte municipal adreçat a les persones joves d’entre 16 i 35 anys, que ofereix una programació d’oci diferent per omplir les nits dels divendres i dissabtes, entre les 22 i les 02 h.
Amb la voluntat d’arribar a un públic jove divers i majoritari, aquesta iniciativa planteja activitats que en altres edicions han tingut molt bona acollida i d’altres de noves, com Jugar a Rol, Party & Co, Flag Football…

L’oferta és gratuïta i variada: activitats esportives, lúdiques, de manualitats, de dansa, de gastronomia… Totes elles compleixin els objectius de les Nits Insòmnia d’oci saludable i alternatiu, i algunes d’elles son fruït de les propostes que els mateixos joves participants fan arribar a l’equip de les Nits Insòmnia a través de les xarxes socials, enquestes, etc. La implicació de les persones joves fa més propera la programació d’activitats, atès que sorgeixen del seus propis interessos.
Aquest programa d’oci nocturn està coordinat pel col·lectiu de joves Agents Insòmnia, format per les persones que han fet el Curs de Dinamització Juvenil en diferents edicions i participen al projecte durant tot el procés. 

Us podeu inscriure en aquest enllaç i consultar el programa complet.

ESCALFA QUE SURTS!
Les Nits Insòmnia tenen la seva versió per a les persones més joves, de 12 a 15 anys, el programa Escalfa que Surts!, un projecte amb la mateixa filosofia però en un horari vespertí els divendres aproximadament de 18’30 a 21 h. Aquest divendres 3 de maig us espera Escalfa Quin Show, per experimentar el que és concursar en TV però sense TV´.
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Se mantiene la alerta por Leopoldo García Pastor: Continúa desaparecido en Lleida desde 2022

La Asociación SOS Desaparecidos ha informado que Leopoldo García Pastor, desaparecido desde el 1 de…

3 horas hace

Los habitantes de Baix Llobregat enfadadísimos con el nuevo mapa de España creado por madrileños

El DiSputado y su Mapa de España: Una visión humorística que enciende a la red…

4 horas hace

Homming lanzará en SIMA 2024 su nuevo módulo de selección de inquilinos y gestión de alquileres

homming, compañía 'proptech' en la categoría del property management, presentará en el Salón Internacional Inmobiliario…

4 horas hace

¿Caja de cambios rota? Descubre costes y soluciones para su reparación o sustitución

Muchas veces frente a una avería de caja de cambios conviene hacerse la pregunta, ¿Vale…

5 horas hace

Ingresos de LaLiga en la temporada 22/23 superan a grandes del Ibex-35

LALIGA es una de las marcas más reconocibles en España, y así lo indican numerosas…

5 horas hace

Esta web usa cookies.