Inicio Actualidad Joves europeus participen a Cornellà en un projecte comunitari de creació artística

Joves europeus participen a Cornellà en un projecte comunitari de creació artística

Entre l’11 i el 17 d’octubre, un grup de joves de Serbia, Portugal, Bulgaria i Espanya participen a la nostra ciutat en un projecte de creació artística dins del programa Erasmus+ anomenat Urban Hero Adventure organitzat per Kanaya Circ.

Es tracta d’un programa d’intercanvi juvenil en el que participen un grup de 35 nois i noies  que estaran a Cornellà realitzant workshops de creació musical i artística.

L’Objectiu de la iniciativa europea és donar la oportunitat al jovent de conèixer altres cultures i vincular persones de la mateixa edat i amb interessos i inquietuds comunes. A més, l’Erasmus Plus permet aprendre dels processos d’elaboració i execució de projectes, dotant d’eines als participants per a la seva vida laboral i personal. Els workshops es fan a La Caldereria, la seu dels Castellers de Cornellà i l’Escola de Circ CAM.

MAS:  Personal de Rubricatus i la Damm planten 100 arbres a l’entorn del riu

La ciutadania cornellanenca podrà veure el resultat d’aquest projecte el proper dilluns, 16 d’octubre, a la Plaça de Sant Ildefons amb la presentació d’una performance artística multidisciplinària.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFallece un ciclista tras ser atropellado en un trágico accidente en Girona
Artículo siguienteEmirates Team New Zealand se embarca en la defensa de la America’s Cup en Barcelona
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí