Inicio Actualidad S’inicien les trobades d’ImproAmables!, iniciativa que té per objectiu reflexionar sobre la...

S’inicien les trobades d’ImproAmables!, iniciativa que té per objectiu reflexionar sobre la convivència ciutadana a través del teatre

Esteu aquí

Veïns i veïnes del Prat van participar de la primera activitat d’ImproAmables, en el marc del projecte Comunitats Amables

divendres, 16 febrer, 2024 – 10:45


El projecte Comunitats Amables vol reforçar els vincles personals i comunitaris del Prat de Llobregat, posant en valor la mirada amable i acollidora per promoure el benestar de la ciutadania. 


Des d’aquest objectiu, ImproAmables! és una de les activitats comunitàries del projecte on, a través de la improvisació i el teatre es reflexiona al voltant de la convivència en l’àmbit veïnal. L’objectiu és fomentar el diàleg, la gestió positiva de conflictes, l’empatia i la mirada sensible a les diversitats.

MAS:  Prop de 400 places de caràcter social als casals infantils d'estiu


El passat 15 de febrer, es va dur a terme la primera sessió. Aquesta va incloure diferents activitats com: escalfament del cos i de les emocions i petites representacions teatrals de la vida quotidiana i també de la convivència a les comunitats veïnals i l’espai públic.


La trobada va ser molt ben valorada per les persones assistents. A l’enquesta que se’ls va entregar al final de l’activitat, es va posar en valor el bon ambient i el gran espai relacional que va suposar aquesta trobada.


L’activitat va ser dinamitzada per Artixoc, entitat que treballa des de l’art i la cultura per la transformació social des de l’any 1998. 

MAS:  El Síndic de Greuges presenta al ple el seu informe anual del 2022


Contacte


Si vols participar de la propera activitat d’ImproAmables!, pots omplir el següent formulari.


Per a més informació, pots contactar amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència a bonveinatge@elprat.cat, al 93 379 00 50 ext. 5600, o presencialment a Cases d’en Puig.


- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Cuándo es el útimo día de clases en Baix Llobregat? El calendario que necesitas
Artículo siguienteObertes les candidatures al Consell d’Infants
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí