Tornen les Festes de la Carxofa Prat

Esteu aquí

Durant el març i l’abril, la ciutat s’omple d’esdeveniments gastronòmics i culturals al voltant d’aquest producte, protagonista dels horts locals.

dimecres, 13 març, 2024 – 12:15


La carxofa del Prat no és només un aliment saludable i deliciós, sinó també un producte de proximitat, d’alta qualitat, una font d’inspiració per a la restauració local i símbol de l’identitat local. Les Festes de la Carxofa celebren tot aquest patrimoni, mostrant al món l’essència i el sabor únic del Prat de Llobregat.


Del 7 de març al 7 d’abril, amb les XV Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, tindrem l’oportunitat de degustar deliciosos menús elaborats amb Pota Blava i la carxofa Prat com a protagonistes als restaurants del Prat i d’altres municipis del Baix Llobregat i del Barcelonès.


El 7 d’abril al parc del Fondo d’en Peixo tindrà lloc la Carxofada del Prat. Aquesta tradicional carxofada popular oferirà un divertit dia per a tota la família, amb venda de producte local, tallers i venda de producte. La venda de tiquets online per a aquest esdeveniment començarà el 25 de març a partir de les 17 h.


El 14 d’abril a la plaça de Joan Garcia-Nieto, la música serà protagonista de l’Escarxofa&Jazz. Les entrades per a aquest concert es podran adquirir en línia a partir del 3 d’abril a partir de les 17 h.


A més, els amants de la gastronomia podran gaudir de la FiraTapa Carxofa Prat del 19 al 21 d’abril a la plaça de Blanes, on podran degustar tapes creatives elaborades amb carxofa Prat pel talent local.


A part d’aquests esdeveniments principals, ciutadania i visitants trobaran el Mercat de Pagès, com cada dissabte, a la pl. de Pau Casals de 8 a 14 h. Aquest mercat de proximitat permet comprar productes frescos i de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat, directament dels productors locals, del camp a la taula.


 

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Grandes maestros del arte en la exposición de Fundación Unicaja

Fundación Unicaja ha presentado en su centro cultural de Málaga la exposición ‘De Rafael a…

5 horas hace

Estreno de calladita, la primera película NFT de Miguel Faus

‘Calladita’, el primer largometraje dirigido por Miguel Faus, se estrena este viernes en los cines…

5 horas hace

Málaga acogerá la feria del campo 4.0 en noviembre

La Feria del Campo 4.0, el nuevo salón dedicado a impulsar la innovación del sector…

6 horas hace

Chocomel y FrieslandCampina donan miles de litros a los Bancos de Alimentos de Canarias

Chocomel, la marca de batido de chocolate de FrieslandCampina, ha realizado una donación de 38.537…

6 horas hace

Thyssen-Bornemisza colabora con Quirónsalud y Universidad Rey Juan Carlos en investigación sobre salud y arte

Quirónsalud, la Universidad Rey Juan Carlos y el Museo Nacional Thyssen-Bornemisza, han puesto en marcha…

7 horas hace

“Dones amb història i present”: una mostra del PFI de l’INS Les Salines al Ribera

dimecres, 22 maig, 2024 - 15:00 El passat 14 de maig va inaugurar-se l’exposició…

10 horas hace

Esta web usa cookies.