Inicio Actualidad Inscripcions obertes per participar a la Cursa de la Dona d’aquest any

Inscripcions obertes per participar a la Cursa de la Dona d’aquest any

Els actes de commemoració del Dia de la Dona comencen properament i un dels primers és la Cursa de la Dona –també coneguda per Dream Runners Cornellà-, prevista per al diumenge 25 de febrer, a les 9.30 h, des de l’Estadi municipal d’Atletisme i Rugbi Pilar Pons.  Les persones interessades a apuntar-se, ja tenen disponibles els canals d’inscripcions.

La cursa, que enguany arriba a la seva vuitena edició, té un recorregut de 5 quilòmetres (aproximadament), que es podran fer corrent o caminant. Aquesta cursa –que no és tant una competició com un acte reivindicatiu- està pensada per a tothom, dividida en dues categories: una cursa oberta per a nenes de 6 a 14 anys i una cursa per a majors de 15 any.

MAS:  Una tardor plena de música a La Capsa

La sortida i l’arribada és l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cornellà, tot i que la cursa transcorre pels carrers del centre de la ciutat. És un recorregut apte per a qualsevol condició física i es pot fer caminant o corrent. La competició és cronometrada i amb xip. Hi hauran premis per a les tres primeres classificades de cadascuna de les categories. A més, totes les participants rebran obsequis diversos i una samarreta tècnica commemorativa.

Aquesta és una competició solidària i l’import íntegre de les inscripcions es destinarà a un projecte d’IPI-COOP de suport a dones en situació de vulnerabilitat de Costa d’Ivori i a la Fundació el Llindar.

PUNTS D’INSCRIPCIONS

Els punts habilitats per a les inscripcions són:

  • Botiga J’Arribu (c. de Marcelino Menéndez Pelayo, 20)
  • Complex Esportiu Can Mercader
  • Club Delfos Cornellà
  • Telemàticament
MAS:  Les llums de Nadal, un 80% més eficients

El dia abans, el 24 de febrer, de les 10 h a les 18 h, al Parc Esportiu del Llobregat (PELL) s’habilitarà el punt de recollida dels dorsals, xips, samarretes i obsequis o el mateix dia de la cursa, una hora abans a l’estadi d’Atletisme.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLos mejores planes de pensiones en renta fija mixta son de Caixabank, Loreto Mutua y Banca Pueyo
Artículo siguienteMar García Puig, Premi Ciutat de Barcelona, propera convidada dels Diàlegs del Cèntric
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí