Inicio Actualidad Torna el cicle Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Torna el cicle Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Esteu aquí

Propostes per a tots els públics per fomentar el gust per la lectura

dimecres, 14 febrer, 2024 – 12:00


Comença una nova edició de la Primavera de llibres i lletres que impulsen cada any el Cèntric Espai Cultural i la Biblioteca Antonio Martín. El cicle, que s’estén fins l’abril, té per objectiu fomentar el gust per la lectura i l’escriptura, amb un ampli ventall de propostes literàries adreçades a diferents públics. Un any més, es duen a terme activitats en diferents formats i  en diferents espais del Cèntric, totes amb el denominador comú d’apropar la lectura a la població. Enguany, el cicle estrena nova imatge gràfica, obra del pratenc Óscar Calzada, que presenta diferents imatges que reflecteixen l’hàbit de llegir de manera fresca i divertida.

MAS:  Acomiadem l'any a Cornellà amb la Dona dels Nassos


Creació local


Com és habitual, el suport a les obres d’autors i autores vinculats a la nostra ciutat ocupa un lloc central en la Primera de llibres i lletres, amb l’objectiu de difondre la seva obra literària i donar suport a la creació local. D’aquesta manera, el cicle acull la presentació de diferents novetats, facilitant un espai de trobada entre aquests escriptors i escriptores i el públic.


El cicle s’iniciarà el proper 21 de febrer, amb la nova novel·la d’Alba Sabaté. L’escriptora i professora de l’INS Salvador Dalí presentarà a la sala d’actes del Cèntric el llibre La meva història és la història d’un amor, publicat recentment.

MAS:  Energia del Prat comptarà amb el suport d’Elecsum en la comercialització d’energia i el foment de l’estalvi a les factures de la llum de les llars i comerços


Lectura i música


A més de les presentacions de llibres, el proper 20 d’abril es podrà gaudir a l’Auditori de l’espectacle La defensa de Sòcrates, de Plató. Es tracta de la lectura dramatitzada d’aquest text clàssic, que anirà a càrrec del conegut actor Francesc Orella i el músic Raffel Plana. És una ocasió única, atès que serà el segon cop que es pugui veure aquest espectacle després de la seva estrena, el passat més de desembre, en el marc del Festival Clàssics i amb la presó de La Model com a escenari.


Trobareu totes les propostes al web del cicle: elprat.cat/primaverallibresilletres.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl departament d’ Empresa i Treball entrevista a la Núria Iglesias, tècnica d’Activitat Econòmica de l’ Ajuntament.
Artículo siguienteÚLTIMA HORA | Morad, identificado en altercado en L’Hospitalet de Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí