Inicio Actualidad La Fira de Cornellà obre portes avui a la 30a edició de...

La Fira de Cornellà obre portes avui a la 30a edició de la Fira Infantil de Nadal

La Fira Infantil de Nadal celebra aquest any el seu 30è aniversari, i de nou tindrà com a escenari el recinte de Fira de Cornellà. Els 8.300 metres quadrats de superfície del palau firal s’ompliran de llum, color, jocs i atraccions amb la visita de milers de nens d’entre 3 i 12 anys que vindran a gaudir de les múltiples activitats. A més dels esperats castells inflables, el saló ludicoeducatiu inclourà tallers de tota mena, manualitats, circuits d’habilitats i moltes altres propostes per gaudir dels dies de vacances nadalenques. Cal comprar les entrades a taquilla abans d’accedir al recinte; i els adults només han de pagar segons el nombre de menors de 3 a 12 anys que acompanyen: 8€ per a un, 13€ per a dos, o 16€ per a tres. Més informació.

MAS:  Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè

Tot és a punt per gaudir d’aquesta edició d’una de les fires més veteranes i que obren més aviat al calendari de fires nadalenques d’aquests tipus. Per a aquest 30è aniversari, la Fira Infantil de Nadal ha tornat al seu espai habitual, la Fira de Cornellà, després de dues edicions celebrades al Parc Esportiu Llobregat. Durant aquesta setmana, del 18 al 20 de desembre, ja ha estat oberta reservada al públic escolar.

Moltes disciplines esportives, karaoke i tallers de tota mena

El saló nadalenc inclou llits elàstics, castells inflables, atraccions firals, rocòdrom… però també un munt de disciplines esportives per gaudir de l’esport en companyia dels amics jugant a futbol sala, mini futbol, tennis taula, escacs, bàsquet o tennis entre d’altres. Els més creatius poden desenvolupar la seva creativitat amb un munt de propostes: tallers de pintures a l’oli, macramé, maquillatge, manualitats… També és una bona forma de desenvolupar la imaginació optar pels jocs de taula, així com el joc amb portes reciclades que cada any és aclamat per molts dels petits visitants. I els més cantaires tornaran a tenir a la seva disposició un bon micròfon en el karaoke, per ser estrelles per un dia.

MAS:  “L’ampliació d’espais naturals protegits suposa una garantia de futur per a la preservació de la biodiversitat al delta”

Activitats puntuals

També s’han programat diverses activitats de forma puntual en el marc de la Fira Infantil de Nadal. De 21 al 24 de desembre els nens i nenes podran participar en el taller de les 3P organitzat pel Periódico de Catalunya. A la zona exterior, a la plaça de la Fira, els dies 23 i 30 de desembre tindrà lloc una exhibició de gossos policia, a càrrec de la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana de Cornellà. I els dies 27 i 28 de desembre la policia local muntarà un circuit amb motos del cos de policia.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCrea el teu àlbum de fotos nadalenques amb les figures de llum que trobaràs per tota la ciutat
Artículo siguienteAtrevir-se amb la vida: una nova temporada de L’Artesà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí