Inicio Actualidad ‘Un món de drets’, les escoles celebren el Dia Internacional de la...

‘Un món de drets’, les escoles celebren el Dia Internacional de la Infància

Cornellà celebra un any més el Dia Internacional de la Infància, data en què es commemora la Declaració Universal dels Drets de la Infància aprovada per l’Organització de les Nacions Unides el 1959. Per això, es realitzaran dos actes lúdics: un a la plaça de Sant Ildefons el dia 20 de novembre i un altre a la plaça de la Sardana, el dia 21. A totes dues ubicacions hi participen escoles de les respectives zones i es llegirà un manifest commemoratiu a càrrec dels nens i nenes membres del Consell d’Infants.

La jornada té com a objectiu conscienciar-los i alçar la veu contra els abusos a menors a països del tercer món i trucar a la solidaritat i la col·laboració dels països més avançats. Aquest any el lema és “un món de drets”, posant el focus a la protecció i prevenció de la violència contra la infància i l’adolescència. A més dels actes d’aquests dos dies, les activitats i la reivindicació al voltant d’aquesta efemèride té ressò dins les aules, on les nenes i els nens dels cursos de 5è i 6è participen d’activitats proposades des del Consell d’Iinfants per aprofundir en el coneixement dels drets que tenen com a infants.

READ  Els pintors de Cornellà mostren els seus últims treballs al Castell

 Díptic del Dia Internacional de la Infància (2023)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConmoción en Barcelona: muere trabajadora en un accidente en una planta de reciclaje
Artículo siguiente¡CastelldeInfiels! | VÍDEO | Un hombre persigue al amante de su mujer desnudo por la calle
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí