Inicio Actualidad “Kenòpsia” dona el tret de sortida al festival Indisciplinats amb una ruta...

“Kenòpsia” dona el tret de sortida al festival Indisciplinats amb una ruta anti turística pel barri Sant Jordi-Ribera Baixa

Esteu aquí

La peça de creació teatral comunitària buscava refer la relació amb els espais públics a través d’aquest projecte, guanyador de la convocatòria /Unzip 2023

dimecres, 22 novembre, 2023 – 12:00


El passat dimecres 15 de novembre, donant el tret de sortida al festival Indisciplinats, es va presentar la peça de creació teatral comunitària “Kenòpsia” del col·lectiu Las Calatrava, projecte guanyador de la Convocatòria /Unzip d’enguany, en la modalitat “Art al barri”, impulsada pel Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

READ  La plaça Catalunya acull una nova edició de la festa del Voluntariat


“Kenòpsia” va ser una anti ruta turística, producte de les sessions de treball que han fet el col·lectiu Las Calatrava i les veïnes i veïns del territori.  Aquesta acció artística ens va oferir una nova mirada del barri i de com refer la relació amb els espais públics més propers, tractant la localització d’espais deserts i abandonats per activar-los a través d’accions performatives que connectin passat i present dels espais.


 


 


 


Aquest projecte ha format part d’Indisciplinats, un festival amb propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 15 al 19 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

READ  Comença la Festa Major del Prat 2023


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorIlustres del tenis español visitan Centro Médico Teknon para descubrir su Clínica Tenis
Artículo siguienteAdvance potencia su fórmula con probióticos y prebióticos para el bienestar intestinal de los perros
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí