Comença un nou cicle de Ciutats Defensores al Prat

dimarts, 3 octubre, 2023 – 14:45


El proper divendres 6 d’octubre comença un nou cicle d’activitats de Ciutats Defensores al Prat. Un projecte que té per objectiu conscienciar a les persones sobre la importància del compliment del drets humans arreu del món.


A través de diverses xerrades es podrà conèixer la història de diferents defensors i defensores dels drets humans. Persones que, de manera individual o col·lectiva, treballen per promoure i protegir els drets humans i per les llibertats fonamentals dels pobles i els individus.


Enguany, les activitats estan dirigides a la comunitat educativa del Prat. Tanmateix, es durà terme una xerrada oberta a la ciutadania dins del programa de Festival Esperanzah.


Ciutat Defensores està organitzat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió d’Ajuda al Refugiat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català Internacional de la Pau i compta amb la participació de diferents ajuntaments, entre ells el del Prat de Llobregat.


Xerrades


  • Gènere, interculturalitat i migracions: el 6 d’octubre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, es durà a terme una xerrada amb la Diana Damian. Una psicòloga d’origen mexicà, experta en migracions i gènere que tractarà la seva experiència en la lluita pels drets humans de les dones dels pobles indígenes durant les lluites campesines i la defensa dels seus territoris. Exclusiu per a la comunitat educativa.

  • Exhibició freestyle i taula rodona: serà el divendres 7 d’octubre, a partir de les 15 h, al Festival Esperanzah. És una activitat oberta a tota la ciutadania i tractarà el paper de la música en la transformació social. Serà a càrrec de Yezli Mic, una cantant de rap del Salvador.

  • Eco-feminisme i activisme climàtic: serà el dilluns 9 d’octubre al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. Activitat exclusiva per a la comunitat educativa, a càrrec de Adenike Oladosu, una activista climàtica especialitzada en igualtat, seguretat i en la consolidació de la pau a l’Àfrica.

  • Drets de les persones migrants i refugiades: serà el proper dimecres 11 d’octubre, al Cèntric Espai Cultural. Una activitat per a la comunitat educativa a càrrec de la Fatimah Hossaini, una artista i fotògrafa afganesa-iraniana que va haver de fugir a l’Iran durant la dècada dels vuitanta, a causa de la guerra afganesa-soviètica.
Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Menorca reconoce a los hoteles Faustino Gran, Experimental, Son Vell y Torralbenc entre los mejores

Baleares es uno de los destinos preferidos del turismo internacional y Menorca se ha convertido…

19 horas hace

Subida acumulada del 13 % para Fluidra, con máximos desde 2022 tras presentar resultados

Fluidra se ha convertido en uno de los grandes protagonistas de la semana bursátil, con…

1 día hace

La millora de les reserves d’aigua propiciarà el relaxament d’algunes mesures contra la sequera

Esteu aquíInici » Actualitat » Notícies » La millora de les reserves d’aigua propiciarà el…

1 día hace

Las reformas normativas logran consenso, pero el sector inmobiliario reclama planificación

Alcanzar un cambio de paradigma del sector con todas las reformas normativas que se están…

1 día hace

Marlons se consolida como nueva competencia en smash burgers en Madrid frente a Vicio

Marlons ha emergido como la revelación en el mundo del 'smash' burgers en Madrid, estableciéndose…

1 día hace

Esta web usa cookies.