Inicio Actualidad Autocars gratuïts per moure’s pel Corpus i Punts Lila

Autocars gratuïts per moure’s pel Corpus i Punts Lila

L’Ajuntament de Cornellà habilita diferents serveis durant la Festa Major per garantir la comoditat de la ciutadania. Per aquesta raó, aquest any, es torna a habilitar el servei d’autocar especial a demanda i gratuït.

Aquest servei a demanda estarà disponible les nits de dijous, divendres i dissabte, des de les 21.30 h i fins a les 3 de la matinada. Tal com va passar l’any passat, hi haurà dues línies d’autocar diferents amb recorreguts concrets. Hi haurà parades marcades per poder accedir a l’autobús, però per baixar les parades seran a demanda.

Servei especial d’autobusos: hi haurà dues línies d’autobús que realitzaran parades a demanda al llarg del seu recorregut i que enllaçaran amb les principals estacions de transport públic. Funcionaran les nits del 8, 9 i 10 de juny, entre les 21.30 hores i les 03.00 de la matinada.

  • L1-CORPUS 1: recollirà passatge a les parades de l’autobús 94; baixada a demanda dins del recorregut.
  • L2-CORPUS 2: recollirà passatge a les parades de l’autobús 95  baixada a demanda dins del recorregut.
MAS:  La cloenda del Connexions d’enguany recupera el format presencial

Durant les festes del Corpus hi haurà carpes senyalitzades com a PUNT LILA per informar, assessorar i ajudar enfront de les violències masclistes i LGBTIfòbia. Compten amb una parella d’Agents Lila que estaran en coordinació amb l’organització i també amb els cossos de seguretat, si la situació així ho requereix.

CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ A LA WEB DEL CORPUS


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl CORPUS s’adapta a les restriccions per la sequera
Artículo siguienteFallece el menor electrocutado limpiando la piscina en Torrefarrera
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí