L’Ajuntament del Prat de Llobregat ofereix una àmplia i variada oferta formativa

Esteu aquí

Els cursos i tallers van dirigits a la població activa del municipi, independentment de la seva situació laboral, i faciliten l’adaptació als canvis del mercat de treball

diumenge, 1 gener, 2023 – 10:30


Factors com l’auge de les noves tecnologies, el canvi climàtic i les crisis socials i econòmiques, entre altres, fan que el mercat laboral evolucioni constantment per adaptar-se a les noves necessitats de la societat. D’aquí la importància de la formació al llarg de la vida, com a eina clau per adaptar-nos als canvis constants del mercat de treball i per capacitar-nos.


Per això, des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat impulsem un conjunt de formacions, amb l’objectiu d’oferir a la població activa del nostre municipi, independentment de la seva situació laboral, cursos i tallers per millorar les seves possibilitats de tenir feina i millorar la seva posició en el mercat de treball.


Comptem amb l’oferta de formació professional per a l’ocupació, adreçada preferentment a persones en situació d’atur. En aquest cas, la pràctica totalitat dels cursos que hi ha corresponen a certificats de professionalitat (CP) i els seus itineraris formatius finalitzen amb pràctiques en empreses. Mentre que les accions formatives en llengua anglesa donen l’opció de fer l’examen oficial de Cambridge English i d’acreditar el nivell cursat segons el Marc europeu comú de referència per als idiomes estrangers.


També tenim els recursos de formació contínua, que adrecem a treballadors i treballadores amb l’objectiu de requalificar o perfeccionar els seus coneixements professionals. El curs de gestió administrativa i financera del comerç internacional en l’àmbit portuari, conegut com a YEP MED, s’inclou en aquests recursos.


La formació no es pot entendre com una despesa pública o privada, sinó com una inversió que sempre té un retorn positiu. Alhora, també és una línia de millora continuada de les nostres capacitats personals i professionals. Per aquest motiu, fem una aposta decidida i ferma per la formació i us animem a participar activament en les diferents possibilitats formatives que oferim.


Podeu consultar tota l’oferta formativa del curs 2022-2023 en aquest llibret: https://www.elprat.cat/sites/default/files/documentos_descargables/o_aj_ocupacio23_llibret.pdf.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

El atractivo de Laliga para la inversión extranjera en España se intensifica

El valor medio de un club que disputa LALIGA EA SPORTS asciende, según datos del…

4 horas hace

Nueva investigación indica uso de empresas chinas en recolección de datos de usuarios internacionales

Según una investigación, China podría estar utilizando empresas tecnológicas para recolectar datos de usuarios en…

5 horas hace

Los pacientes eligen la Fundación Jiménez Díaz como el mejor hospital de alta complejidad en Madrid

El compromiso, dedicación y humanidad de los profesionales de la Fundación Jiménez Díaz y su…

6 horas hace

El cuidado de la piel: Elegir los productos adecuados para una higiene personal óptima

En nuestro día a día, la higiene personal es fundamental no solo para nuestra salud,…

6 horas hace

Les persones amb mobilitat reduïda ja poden sol·licitar acompanyament per anar a votar el 12 de maig

Esteu aquíInici » Actualitat » Notícies » Les persones amb mobilitat reduïda ja poden sol·licitar…

8 horas hace

40è Festival de Arte Flamenco de Catalunya

El Festival de Arte Flamenco de Catalunya torna a celebrar-se a Cornellà durant el mes…

9 horas hace

Esta web usa cookies.