El Prat, compromès amb els drets del col·lectiu LGTBIQ+

dimecres, 17 maig, 2023 – 11:45


Avui, 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que pretén donar suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides, discriminades o violentades a causa de la seva identitat o orientació sexual.


El Prat, es suma a la commemoració d’aquest dia adherint-se al manifest de la Generalitat de Catalunya i també a través de la celebració de diferents activitats que han tingut per objectiu visibilitzar i posar en valor el col·lectiu LGBTIQ+.


Lluita contra la LGTBIFòbia, també a l’esport


El passat 16 d’abril es va fer al Municipal Sagnier la presentació dels equips base de l’Associació Esportiva Prat. Durant l’acte, es va fer la lectura d’un manifest contra la LGTBIfòbia a l’esport. Podeu veure les fotos al següent enllaç.


A més, es va recollir el compromís per la Fundació AE Prat i l’Associació Orgull Potablava de signar un conveni de col·laboració per la posada en marxa de la lluita contra la LGTBIfòbia en el món de l’esport. L’objectiu és la realització d’actuacions en contra de la discriminació i dels delictes d’odi motivats per l’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere en el món de l’esport al nostre municipi.


La Policia Local es forma en l’atenció al col·lectiu LGTBI+


La Policia Local del Prat, en el marc dels seus programes formatius i de sensibilització per poder oferir una atenció adequada a la població que garanteixi els drets i llibertats de tothom, ha organitzat la primera Jornada policial LGTBI+ al municipi. L’objectiu de l’acció ha estat, a més d’oferir una formació teòrica i pràctica, el de visibilitzar la diversitat del col·lectiu LGTBI+ dins dels cossos policials.


Més informació al següent enllaç.


Ajuda i sensibilització


Al Prat existeix des de l’any 2018 el Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI), un recurs de proximitat per acompanyar i donar suport a les persones i entitats del col·lectiu LGTBI de la ciutat.


A més, també està en marxa a la nostra ciutat, “La Lore”, un espai per informar sobre sexualitat, relacions i gènere al jovent del Prat.


Per més informació sobre les polítiques i accions LGTBI a la ciutat us podeu posar en contacte amb el Programa de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament al correu LGBTI@elprat.cat

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Última oportunidad: Europa League y permanencia en juego en la penúltima jornada de LaLiga EA SPORTS

En la próxima jornada 37 de LALIGA, que se inaugura este sábado 18 de mayo…

21 horas hace

Mozambique recibe cuarta expedición de ISDIN con cerca de 150 cirugías de cáncer de piel

Un total de 13 médicos especialistas en dermatología de 10 nacionalidades se han desplazado a…

1 día hace

Marlons colabora en rondas de financiación con Goiko y VICIO por el boom de hamburguesas

Marlons, la emergente cadena de hamburgueserías conocida por sus auténticas “smash burgers” al estilo americano,…

1 día hace

El 33% de las mujeres sienten presión por alterar su apariencia por imágenes en redes sociales

El 33% de las mujeres sienten presión por alterar su apariencia debido a las imágenes…

1 día hace

El impulso del deporte español hacia París 2024 gracias a LALIGA

Este 2024, año de los Juegos Olímpicos de París que darán comienzo el próximo 26…

1 día hace

Esta web usa cookies.