La 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional aplega més de 250 estudiants

Esteu aquí

El programa contempla presentacions d’estudis, l’Espai Fira i el Punt d’Orientació Personalitzada

dimecres, 29 març, 2023 – 14:30


Més de 250 estudiants han assistit aquest matí a la 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional (JOAP) del Prat de Llobregat que s’ha celebrat al Cèntric Espai Cultural. L’esdeveniment s’adreça principalment a l’alumnat de 2n de batxillerat del municipi que es troba en un moment de transició i ha de decidir quins estudis superiors cursar i pretén complementar la tasca orientadora que es realitza en els centres educatius.


Els estudiants han pogut gaudir de 40 presentacions de vuit àmbits acadèmics diferents: educació, comunicació i màrqueting; ciències; arts, cinema i música; ciències de la salut; administració, economia, relacions internacionals i ciències jurídiques; informàtica, enginyeria i arquitectura; humanitats; i ciències de la salut. La programació de l’oferta acadèmica de la jornada s’elabora a partir de les preferències dels estudiants, que fan la seva tria en un formulari que omplen durant el curs.


La JOAP ha inclòs també l’Espai Fira, en el qual es podia demanar informació específica als estands dels centres participants, i el Punt d’Orientació Personalitzada gestionat pel Lloro, que ha ofert un assessorament individualitzat per tal de resoldre dubtes i orientar respecte a l’elecció d’estudis.


La jornada està organitzada pels departaments d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament del Prat de Llobregat en col·laboració amb els instituts de batxillerat i formació professional del municipi, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

1 día hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

1 día hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

1 día hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

1 día hace

Esta web usa cookies.