Inicio Actualidad S’obren les preinscripcions als centres educatius per al curs 2023-24

S’obren les preinscripcions als centres educatius per al curs 2023-24

A partir d’aquest dilluns 6 de març i fins al dia 20, romandrà obert el període de preinscripció per al curs 2023-2024 de les etapes d’educació infantil, primària i ESO als centres públics i concertats de Cornellà de Llobregat i de tot Catalunya, segons el calendari del Departament d’Educació.

  • Educació infantil de segon cicle (P3) i educació primària: del 6 al 20 de març de 2023
  • Educació secundària obligatòria (ESO): del 8 al 20 de març de 2023

Cornellà és zona única de matriculació, per la qual cosa les famílies de la ciutat poden escollir qualsevol centre del municipi. El tràmit de la preinscripció és obligatori per a poder ser admès per primera vegada en un centre, i previ a la formalització de la matrícula.

MAS:  El Ple municipal fa un pas endavant per ampliar el parc d’habitatge públic amb les noves promocions a l’Eixample Sud

La sol·licitud l’has d’emplenar i presentar en línia. Pots fer-ho des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet.

A partir del 21 d’abril sortirà la llista amb la puntuació provisional que podràs consultar a la web o al centre triat en primera opció. El 12 de juny es faran públiques les llistes d’alumnes admesos i la llista d’espera a cada centre. La matrícula dels mateixos està prevista entre el 20 i el 28 de juny.

Trobaràs tota la informació al portal d’educació de la Generalitat, amb vídeos explicatius que t’ajudaran a fer el tràmit:

Com fer la sol·licitud de preinscripció


Vídeo explicatiu de com emplenar la sol·licitud de preinscripció:

Més informació:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà commemora el Dia de la Dona amb una vintena d’activitats reivindicatives
Artículo siguienteUna dotzena de projectes transformen el paisatge urbà de Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí