Inicio Actualidad Paraula de Dones 2023: El Guateque. Vols participar-hi?

Paraula de Dones 2023: El Guateque. Vols participar-hi?

Esteu aquí

El punt de partida d’aquesta nova edició serà l’humor, l’error, l’escena, el cos, la veu, la música i les ganes de festa

dijous, 12 gener, 2023 – 17:30


“Guateque”, segons la RAE és una festa de caràcter casolà, on es berena i es balla. Segons el director Blake Edward és un conjunt d’atrocitats en una festa de l’alta societat. I, seguint aquestes premisses, per a La Capsa és el punt de partida del nou procés artístic i participatiu del Paraula de Dones 2023, de la mà de  l’Alba Rihe, dama de companyia d’aquest “embolao.”


L’humor, l’error, l’escena, el cos, la veu, la música i les ganes de festa seran els plats principals d’aquest procés artístic. Hem organitzat diferents trobades, per experimentar amb la creació de textos, de música, per compartir i trobar juntes el moviment que desdibuixi la frontera entre l’escenari i el públic i crear juntes aquesta festa, el nostre singular “guateque”.

READ  La pagesia del Prat combina durant l’estiu el conreu de carxofes amb la collita de melons i d’altres productes de temporada


Després de la primera trobada el passat  24 de gener, us convidem a assistir als 3 tallers que tindran lloc els propers 14, 21 i 28 de febrer, de 19 a 21h.


Si teniu ganes de participar-hi, no dubteu en inscriure-us aquí! Les inscripcions romandran obertes fins al proper 9 de febrer.


Si teniu dubtes o no podeu venir aquell dia, escriviu  a info@lacapsa.org o passeu a veure’ns!


I reserveu-vos l’11 de març per fer el nostre GUATEQUE amb totes, tots i totxs les que vulgueu venir… Us esperem!


- Te recomendamos -
Artículo anterior“Què et preguntaries a tu mateix?”: una mostra de l’IE Pepa Colomer al CC Sant Jordi-Ribera Baixa
Artículo siguienteL’Escola d’Arts en Viu present a les jornades estatals d’escoles de música
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí