Inicio Actualidad L’Ajuntament posa en marxa una nova convocatòria d’ajuts per a les activitats...

L’Ajuntament posa en marxa una nova convocatòria d’ajuts per a les activitats d’estiu i extraescolars

Esteu aquí

Les famílies podran sol·licitar les subvencions de l’1 al 28 de febrer

Media Root

dimarts, 24 gener, 2023 – 14:45


L’Ajuntament del Prat posa en marxa una nova convocatòria d’ajuts per a les activitats d’estiu 2023 i per a les activitats extraescolars del curs 2023-2024.


L’objectiu d’aquesta convocatòria és garantir la igualtat d’oportunitats a les famílies del Prat en l’accés a aquest tipus d’activitats relacionades amb el lleure educatiu i l’esportiu.


La particularitat d’aquesta convocatòria és que les sol·licituds per demanar els ajuts per a les activitats d’estiu i les extraescolars s’hauran de realitzar conjuntament, mitjançant una únic tràmit per a cada infant o jove beneficiari.

READ  Tractament de la gespa de l'Eixample Sud per una plaga de cucs


A qui s’adrecen?


Els ajuts van dirigits als infants i joves empadronats al municipi que hagin nascut entre els anys 2005 i 2020 (ambdós inclosos). En les activitats d’estiu, els infants han de tenir 3 anys complerts com a màxim el 26 de juny de 2023.


Excepcionalment, s’hi inclouran joves nascuts abans del 2005 quan participin en les activitats organitzades per Disprat Lleure.


Com tramitar la sol·licitud?


Per sol·licitar els ajuts no cal estar prèviament inscrit/a a cap activitat.


El període de sol·licituds començarà l’1 i acabarà el 28 de febrer de 2023. La sol·licitud s’haurà de presentar a través del registre telemàtic de l’Ajuntament.

READ  Segueix la bona resposta de públic del cicle d’Història del Prat: El Prat, dels orígens al s. XVIII


Si us cal assistència, podeu trucar al Servei d’assistència telefònica integral per a la tramitació electrònica OAC 360, al telèfon 93 595 44 14, de dilluns a divendres de 8 a 20 h.


Excepcionalment, les persones que no disposin de mitjans telemàtics, podran presentar la sol·licitud presencialment en alguna d’aquestes oficines municipals, sol·licitant cita prèvia:


Quins són els requisits per a l’atorgament de l’ajut?


Els requisits per a l’atorgament dels ajuts d’activitats d’estiu 2023 i extraescolars per al curs 2023-2024 són els establerts a les Bases reguladores d’aquests ajuts publicats al BOP de 31 de gener de 2020.


Els requisits són que les persones beneficiàries dels ajuts estiguin empadronades al Prat i compleixin els barems econòmics, socials i addicionals (família nombrosa, família monoparental o situació de discapacitat igual o superior al 33% d’algun membre de la unitat familiar).

READ  L’Estat es compromet a incloure el delta del Llobregat entre els punts d’acció prioritària front a la regressió del litoral


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMolt bona rebuda de la programació de la propera temporada del Teatre L’Artesà
Artículo siguienteOberta la convocatòria dels Premis a la Innovació Metropolitana 2023 de l’AMB
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí