Activat el pla d’emergències municipal davant del risc de fortes ventades aquesta tarda i nit

Esteu aquí

Se suspenen les activitats a l’aire lliure en escoles i centres esportius i es recomana a la població que eviti passejar per zones de risc i fixi bé els elements de façanes i balcons

dijous, 19 gener, 2023 – 15:30


Aquest migdia s’ha activat el pla d’emergències municipal per ventades després d’una reunió, aquest migdia, del comitè d’emergències locals, i davant de la previsió de fortes ventades la propera tarda i la propera nit, que poden superar les que ja es van registrar a inicis de la setmana.


En aquesta fase d’alerta, queden suspeses les activitats a l’aire lliure a escoles i centres esportius municipals a partir de les 16h. Els equips municipals també estan senyalitzant aquelles zones que poden resultar especialment perilloses en parcs i espais públics. La policia, protecció civil i manteniment estan amatents a qualsevol incident que es pugui produir.


Així mateix, els equips d’acció social estan contactant les persones que pateixen sensellarisme per prevenir-los tant d’aquest episodi de fortes ventades com del fort fred que es preveu que duri durant els propers dies.


Així mateix, es recomana a la població que segueixi les mesures de prevenció habituals davant d’episodis de ventades, que sobretot són evitar zones amb risc com parcs i fixar bé elements que es puguin desprendre de façanes, balcons o finestres.


Segon episodi en una setmana


A l’inici d’aquesta setmana ja es van registrar un episodi de fortes ventades, amb ratxes que van arribar als 80 km/h dimarts a la tarda. Atès aquest primer episodi, el risc ara és més elevat atès que pot haver elements malmesos que es desprenguin més fàcilment de façanes i altres superfícies.


En aquell primer episodi, els serveis municipals ja van atendre una desena de desperfectes a la ciutat, bàsicament arbres caiguts i elements despresos de façanes. La policia local, protecció civil i manteniment, amb la col3laboració de Bombers quan va caldre, van restablir la normalitat i no es va haver de lamentar cap dany personal.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

15 horas hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

16 horas hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

16 horas hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

16 horas hace

Esta web usa cookies.